Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Kindle Paperwhite og Kobo Aura e-bogslæsere online hos eBookReader.dk

Køb den nye Kindle Paperwhite 4 ebook reader med mulighed for 32 GB plads online hos eBookReader.dk. Den gamle 3 model fra 2015 sælges stadig og er et økonomisk stærkt valg. Vælg også imellem Kobo Aura e-bogslæsere online hos denne danske webshop.

eBookReader.dk

Kindle Paperwhite ebook reader - Høj kvalitet

Køb en Kindle Paerwhite ebook reader med 32 GB plads hos eBookReader.dk, der også sælger nr. 4 modellen med 8 GB og mulighed for at vælge 4G. Den nyeste Kindle Paperwhite model har det hele! Du får en kvalitetsfuld ebook reader med blændfri skærm og en række specielle features. Med en Amazon Kindle Paperwhite 4 ebook reader har man en vandtæt løsning med plads til flere bøger end nogensinde. Tag dem med på farten, eller download udefra! Har du brug for en pause med at læse? Du kan også lytte til lydbøger fra den kendte service Audible. Det indbyggede lys på denne ebook reader sikrer en komfortabel og hyggelig læsning hen på de sene aftentimer. Du kan naturligvis selv justere på fonte, bogstavsstørrelser, marginer osv. Tilpas din læseoplevelse efter dine ønsker! Den nye Kindle Paperwhite 4 ebook reader har det hele. Læs mere online hos eBookReader.dk.

Køb en Kobo Aura e-bogslæser med ComfortLight

Et godt alternativ er Kobo, som med deres Aura e-bogslæser har vundet en signifikant markedsandel fra giganten Amazon. Hos eBookReader.dk kan du både købe Kobo Aura, Forma, Clara HD og andre modeller. En af de største grunde til at vælge en Kobo e-bogslæser er deres ComfortLight. Man får et lys, der er behageligt for øjnene, og som giver en bedre læseoplevelse. Hvis man er en ægte læsehest, er det også nødvendigt at tænke på ens øjnes sundhed. Med ComfortLight kan man skifte farvetonerne fra det blålige til det mere rødlige og derved skabe mere komfort. Læs mere om de forskellige Kobo e-bogslæsere online som Clara HD, Aura H20 m.m.

Leder du efter en Kobo Aura eller Amazon Kindle Paperwhite 4 e-bogslæser, så klik ind forbi eBookReader.dk.