Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Onyx e-bogslæsere og trådløse Bluetooth højtalere fra Amazon og Bose

På www.ebookreader.dk forhandles e-bogslæsere fra de berømte mærker. I denne artikel kigger vi mest på Onyx, men brands som Amazon Kindle, PocketBook og Kobo kan også vælges hos specialisten. De sælger også trådløse Bluetooth højtalere som Echo Dot.

eBookReader.dk

Readers fra Onyx er bygget med det fleksible Android-OS

Med mærket Onyx får du absolut topkvalitet. Det er en serie af Android-baserede readers til den kræsne bruger, som også vil have adgang til Storytel, Mofibo og eReolen. Disse apps er Android-baserede og vil derfor ikke virke for mærker med et lukket system som Kindle. Der kan nævnes flere populære modeller: Onyx BOOX Poke 3, MAX Lumi, Nova 3 og Note Air. De er bygget til forskellige behov og er derfor også at finde i adskillige prisklasser. Der er også værdi i at vælge en udvidet forsikring. Du får selvfølgelig 2 år til at starte med, men hvis du vil have 4 år i alt, så tilbydes en ekstra forsikring til e-bogslæsere hos eBookReader.dk. De moderne e-bogslæsere fra Onyx kan nærmest alt. De er fleksible og byder også på funktioner langt ud over almindelig læsning. Få dag til dag-levering på samtlige readers fra Onyx.

Bose og Philips - trådløse Bluetooth højtalere i høj kvalitet hos eBookReader.dk

Klik ind hos eBookReader.dk for at købe trådløse Bluetooth højtalere fra anerkendte mærker af. Hvis du ønsker en trådløs Bluetooth højtaler med assistent, så er Amazon Echo Dot med Alexa det perfekte valg. Kigger du efter en højtaler med god lyd? Så oplev Philips EverPlay, der lige nu er på tilbud. Det er en bundsolid trådløs Bluetooth højtaler, der er perfekt at tage med ud i haven. Vil du bevæge dig op på en højere skala? Hi-fi-entusiasten kommer til at finde værdi i den både stilfulde og audiofile Bluetooth trådløse højtaler fra Bose med navnet SoundLink Mini 2. Med Bluetooth-teknologi vil du naturligvis være i stand til at tilkoble din tablet og mobiltelefon såvel som din e-bogslæser. Den kan benyttes til lydbøger og gengive den gode læsestemme på bedste vis. Den er selvfølgelig også oplagt til at lytte til sofistikeret musik og fede tunes hvor som helst.