Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Spar penge på et USB-C stik eller netværkskabel

Køb dit netværkskabel eller USB-C stik online. Av-Cables.dk forhandler alle typer ledninger og et stort udvalg af elektronisk tilbehør til gode priser online.

Av-Cables.dk

Av-Cables.dk - Netværkskabel og LAN kabel

Har katten gnavet dit gamle netværkskabel over? Det kommer ikke til at være et dyrt uheld, hvis du handler hos Av-Cables.dk. Webshoppen her forhandler alt i Cat 5e, Cat 8 og udendørs LAN kabler. Du finder også switches, patchpaneler, LAN testere og netværks udvidelseskort online. Den brede overkategori indeholder alt netværksrelateret, du skulle få behov for. Spar penge på netværkskabler i en høj kvalitet, der kan håndtere en høj datatransferhastighed fra router og modem til computer og Tv. Av-Cables.dk forhandler netværkskabler til priser, der er en del under priserne i almindelige butikker - typisk 15-60 % reduceret! De lave priser går hånd i hånd med dag til dag levering og en fremragende kundeservice. Der er mange gode grunde til at købe nyt netværkskabel eller andet i kvalitetsfuldt, elektrisk tilbehør og ledninger via www.av-cables.dk. Læs også guiden til valg af netværkskabel på hjemmesiden, hvis du er det mindste i tvivl.

USB-C stik og konvertere til fordelagtige priser

USB-C stikket er meget benyttet og efterspurgt i Danmark, og der findes mange typer. Vælg imellem USB-C 3.1 til 3.0, 2.0 og andre typer både som micro, mini og almindelig. Denne stiktype sikrer dataoverførsel af hvad som helst og er derfor et allroundkabel, som man nærmest ikke kan komme igennem livet uden at bruge. Av-Cables.dk forhandler også USB-C til SATA, Lightning, HDMI og meget andet. Ring, hvis du er i tvivl om stikvalg, eller skriv en mail! Av-Cables.dk står klar til at vejlede. I USB-C kategorien føres adskillige brands heriblandt Satechi, Lindy og Lenovo. Du får prisgaranti på disse brands, og derved kommer det altid til at være billigst at handle på www.av-cables.dk.

Køb nyt netværkskabel og LAN stik, eller bestil et USB-C kabel til HDMI, Lightning, SATA m.m. online. Du finder mange typer ledninger til konkurrencedygtige priser og med dag til dag levering.