Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

CarrieAlong er en foretrukket forhandler af kabinekufferter heriblandt business trolleys

Rejs med stil og med kufferter, du er glade for at bruge. CarrieAlong har valgt at sælge både business trolleys og kabinekufferter fra de bedste mærker. Websiden byder også på børnekufferter og kuffertsæt, hvor der er muligheder både til dem, der ønsker en hardcase eller softcase model.

CarrieAlong

Business trolley - Køb en kuffert til erhvervsrejserne på www.carriealong.dk

Køb en business trolley i bl.a. sølv, grå, rød og blå. CarrieAlong sælger trolleys i alverdens farver. Du finder 100 % den rette trolley til forretningsrejsen på www.carriealong.dk. Når man rejser meget i forbindelse med jobbet, så er det vigtigt at have en business trolley, der både er funktionel og flot. Vigtigst er det, at du er glad for at pakke og bruge den, hver gang du skal på tur i forbindelse med dit erhverv. Alle business trolleys hos CarrieAlong har flykabinens mål i betragtning. Derfor er det muligt at bruge din business trolley som en kabinekuffert. Se bl.a. de smarte modeller fra Echolac. Med en Echolac rejsekuffert får man et produkt, der er elsket af rigtig mange danskere, der flyver ofte.

Bestil en blød kabinekuffert med maksimal plads

Har du brug for en blød kabinekuffert? Disse vejer normalt lidt mindre end de hårde (som også sælges på carriealong.dk). Conwood har fremstillet en fantastisk serie af bløde kabinekufferter, som føres hos CarrieAlong, og som hurtigt kan blive din trofaste følgesvend på rejsen. Disse er naturligvis fremstillet til at kunne passe i kabinen, enten under flysædet eller i toppen. CarrieAlong tilbyder naturligvis både hårde, såvel som bløde kabinekufferter til herrer og damer. Der er tale om unisex modeller i et hav af farver som rød, sort, grå, grøn m.fl., når du klikker ind hos internetbutikken. Det bløde materiale er foretrukket af mange, og hvis du ønsker en softcase kabinekuffert i solid kvalitet og til en attraktiv pris, så behøver du ikke at kende til andre shops end denne.

Bestil alt fra en business trolley til en blød kabinekuffert online på carriealong.dk, hvor fantastisk service er en selvfølge.