Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Drømmer du om Formel 1 rejser? Så klik ind på private-jet-partner.dk, lej et fly og gør drømmen til virkelighed

Med Private Jet Partner kan du leje et fly, der giver dig en tryg og eksklusiv rejse lige derhen, du ønsker. Det er dig, der bestemmer. Hvad med en Formel 1 rejse til Monaco?

Private Jet Partner

Lej et fly hos Private Jet Partner og nyd turen

Hvorfor leje et privat fly, når de store flyselskaber har masser af afgange til hele verden? Det er der faktisk mange gode grunde til. På private-jet-partner.dk kan du se forslag til, hvilke oplevelser en privat flyrejse kan give dig, og du kan læse, hvad de selv siger om fordelene ved at leje et fly. De opsummerer, hvad du får, med fire ord: service, fleksibilitet, nedsat stress og privatliv. Du får World Wide Service, når du lejer fly gennem dem, hvilket betyder, at du alle døgnets timer hele året kan henvende dig med spørgsmål, bekymringer og ekstra ønsker til din rejse i et lejet fly. Desuden kan du bestille dine livretter til flyveturen og få serveret drinks lige efter din smag. Du kan booke et fly præcis, når det passer dig, flyet kan være klar med få timers varsel og venter på dig, hvis du er forsinket. Desuden slipper du for lange køer i lufthavnen, ventetid og forsinkelser. Dét giver nedsat stress, og du kan ovenikøbet arbejde på flyrejsen, have fortrolige samtaler med forretningspartnere, eller du kan bare læne dig tilbage med din yndlingsdrink, lade dig forkæle med din livret og glæde dig, til I når destinationen.

De bedste Formel 1 rejser til fans og entusiaster

I Monaco er Formel 1 løbet præget af glamour, og det er det største tilløbsstykke for Formel 1 fans. Er du en af dem? Private Jet Partner har 8 års erfaring med blandt andet at få Formel 1 fans fløjet i eksklusive privatfly til Formel 1 rejser i hele verden. En Formel 1 rejse er et must, hvis du er elsker Formel 1. Ofte kan du se løbet helt tæt på; du kan stå på en terrasse eller altan og have overblik over bilerne og samtidig kunne spotte stjernerne. Mange fans tager på Formel 1 rejse hvert år, fordi det er den ideelle måde at opleve løbet på. Hvis du vælger at starte din formel 1 rejse med i privatfly, kan du være sikker på, du ikke få en mere behagelig og luksuriøs start på ferien. Du få ro, komfort og fantastisk service, og den allerbedste afslutning på Formel 1 rejsen er uden tvivl at sætte dig ind i privatflyet igen og flyve hjem.