Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Ferie til Amalfikysten eller flodkrydstogt på Donau – ansrejser.dk

Drømmer du om at sejle stille ned ad en af de store europæiske floder? Ans Rejser tilbyder en gylden og populær mulighed med et flodkrydstogt på Donau. Hvis du er mere til italiensk idyl, så overvej en tur til Amalfikysten af samme rejsebureau.

Ans Rejser

Flodkrydstogt på Donau i samarbejde med Ans Rejser

Donau er en skøn flod, som passerer forbi en række spændende byer og naturskønne områder. Slæng dig på dækket, mens båden sejler langsomt ned langs Donau. Med et flodkrydstogt på Donau hos Ans Rejser kommer du til at passere byer som Wien, Budapest og Passau. Det er en tur på hele otte dage, hvor der er en kyndig og erfaring dansk rejseleder med i prisen, der giver info langs vejen. Den listede pris er også inklusiv de udflugter, som er arrangeret på forhånd. Hvis en sejltur på Donau har vakt din interesse, er det vigtigt, du ikke tænker for længe. Der er på nuværende tidspunkt kun én dato i 2019, så undgå at der bliver solgt ud. Ans Rejser arrangerer også flodkrydstogter på andre floder end Donau, som du kan læse mere om via ansrejser.dk.

Amalfikysten – en utrolig del af Italien

Der er få, som kan nøjes med kun at tage forbi Amalfikysten en enkelt gang. Den rustikke mad og natur er noget, der lokker, men for mange handler det om selve atmosfæren i Amalfi, der er indbegrebet af klassisk italiensk idyl. Ans Rejser har strikket en tur sammen til Amalfikysten, der også byder på Pompei og Sorrento. Oplev et skønt område i det støvleformede land, som er langt væk fra travle Rom. Tag på en ferie til Amalfikysten, og se Vesuv, Napoli, Capri, Ravello og mange andre kendte destinationer i Italien.

Se de forskellige flodkrydstogter online på www.ansrejser.dk, og vælg mellem Donau, Seinen og andre floder i Europa. Du kan også bestille en pakketur til Amalfikysten, der byder på nogle af de skønneste italienske perler i form af attraktioner, lækker gastronomi og en fantastisk kyststrækning.