Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

2BM har stor erfaring med software-løsningen SAP og tilbyder workshops med bl.a. en S/4HANA præsentation

Det velrenommerede, pålidelige og succesfulde danske IT-konsulenthus 2BM er blandt landets førende aktører, når det drejer sig om SAP. Ved at læse med her, kan du blive meget klogere på de populære specialister, som også tilbyder workshops, hvor man kan få en værdifuld S/4HANA præsentation.

SAP er en smart software-løsning

For at forstå 2BM skal man også forstå SAP. SAP er en udbredt software-løsning, som virksomheder over hele verden bruger til at systematisere, effektivisere og forbedre deres processer og daglige arbejde. SAP er en tysk forkortelse, som står for Systeme, Anwendungen und Produkte, hvilket kan oversættes til systemer, løsninger og produkter. Igennem de sidste mange årtier har SAP været førende af sin slags, og dem der egentlig har bedst styr på, hvad SAP er, er naturligvis 2BM. Virksomheden er blandt andet medlem af United VARs, som er et globalt netværk af konsulenthuse. Og dette stærke fællesskab er især en fordel for dig som kunde. Så hvorfor ikke vælge 2BM som din virksomheds SAP-partner? Du vil i hvert fald ikke fortryde det, og mange er da også allerede partnere – du kan se cases på hjemmesiden 2bm.dk.

S/4HANA præsentation

Selvom der ikke er tale om det mest mundrette navn, så kan det også varmt anbefales at få en S/4HANA præsentation hos det erfarne konsulenthus, som har kontorer flere steder i landet. De præsenterer S/4HANA på nogle meget spændende workshops, hvor du kan lære meget om systemet og digital transformation. På S/4HANA præsentationen finder du blandt andet ud af, at der allerede er mange andre firmaer, der har migreret til S/4HANA – og mange flere vil følge i den kommende tid. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende deres S/4HANA præsentation, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det dygtige, venlige og professionelle personale hos 2BM, som hellere end gerne hjælper dig. Du finder naturligvis deres kontaktoplysninger inde på deres overskuelige, lærerige og brugervenlige hjemmeside.