Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Advokatfirmaet Rödstenen har et dygtige team af bl.a. ejendomshandelsadvokat og advokater med speciale i privat ansættelsesret

Hos Advokatfirmaet Rödstenen findes der et team af advokater, som lover målrettet og løsningsorienteret rådgivning. Advokatteamet består af dedikerede og ansvarsfulde jurister, som er specialiserede indenfor privat ansættelsesret og ejendomshandel.

Dygtige advokater med erfaring i privat ansættelsesret

Advokatfirmaet Rödstenen byder på et bredt udvalg af dygtige advokater, bl.a. når det gælder privat ansættelsesret. Her står et hold af dedikerede og dygtige jurister klar, som kan svare på alle spørgsmål omkring ansættelseskontrakter, klausuler, ophør af ansættelsesforhold og meget mere. Alle spørgsmål omkring privat ansættelsesret kan besvares både før, imens og efter ophør af et ansættelsesforhold. Det kan fx være privat ansættelsesret spørgsmål som ansættelseskontrakter og tillæg, fratrædelsesaftaler, kunde- og konkurrenceklausuler, vilkårsændringer og incitaments- og bonusprogrammer. Advokatfirmaet Rödstenen har stor erfaring i førelse af retssager, som fx bortvisning, usigelig opsigelse, ligebehandling, loyalitetspligt og meget andet. Læs eventuelt mere om dine muligheder hos Advokatfirmaet Rödstenen på rodstenen.dk og find løsningen på privat ansættelsesretlige spørgsmål. Der ydes rådgivning i hele Århus og Østjylland, hvor advokatfirmaet holder til.

Ejendomshandelsadvokat

Advokatfirmaet Rödstenen byder ligeledes på et stærkt hold af dygtige ejendomshandelsadvokater. Ejendomshandelsadvokaterne er specialiserede indenfor ejendomshandel og står til rådighed, når det gælder alle former for boligkøb. Ejendomshandelsadvokaterne yder rådgivning indenfor en bred vifte af juridiske emner, bl.a. køb af sommerhus, ejerlejlighed, parcelhus, forældrekøb, byggegrunde, familiehandel og meget andet. Ejendomshandelsadvokaterne yder rådgivning fra start til slut, hvor bistanden omfatter gennemgang af købsaftaler, vigtige dokumenter, tilstandsrapporter, finansiering og forsikring. Ejendomshandelsadvokaterne hos Advokatfirmaet Rödstenen, har mange års erfaring indenfor netop dette emne, og kender derfor til alle de små detaljer, der specielt skal holdes øje med. Undersøg eventuelt på rodstenen.dk om ejendomshandelsadvokaterne er løsningen for dig.

Besøg Advokatfirmaet Rödstenen allerede i dag, hvis du leder efter nogle dygtige, dedikerede og specialiserede jurister i Århus. De hjælper både med opgaver og problemstillinger indenfor ejendomshandel og ansættelsesretter, hvor der altid ydes rådgivning hele forløbet igennem.