Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan hjælpe dig i sager om både samvær og psykisk vold mod børn

Sager om psykisk vold mod børn og lignende er både meget tragiske og vanskelige at håndtere. Derfor er det godt, at et dygtigt hold af advokater står klar til at hjælpe og til at bidrage med grundig vejledning og rådgivning hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Har du eller nogen i din familie eller omgangskreds derfor brug for advokat i samvær, eller en advokat til lignende sager, kan virksomheden på det varmeste anbefales.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Stå ikke alene i sager om psykisk vold mod børn

Der er få sager, der er mere triste, end dem hvor børn er involveret på den ene eller anden måde, f.eks. sager om psykisk vold mod børn. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik er man dygtige og kompetente til at håndtere denne slags sager, og man er helt klar til at løfte opgaven og give barnet og pårørende den bedste advokatbistand, samt til at bidrage til at gøre sagens forløb mindre ubehageligt for de involverede. Det er for nyligt blevet gjort kriminelt at udøve psykisk vold mod børn og andre nære relationer. Det har primært resulteret i et øget antal sager om partnervold, men der er desværre også sager om psykisk vold mod børn. En lille positiv ting i sagen er at teamet af yderst kompetente advokater fra blandt andet www.samvaersadvokaten.dk står klar til at føre disse vanskelige og triste sager.

Find en dygtig og professionel advokat i samvær på samvaersadvokaten.dk

Udover hjælp til sager om psykisk vold mod børn tilbyder advokatvirksomheden bl.a. også hjælp i andre sager, bl.a. i kraft af at være såkaldt advokat i samvær. Som advokat i samvær sørger advokaten ligeledes for at føre din sag så godt som muligt, og for at sørge for at man som klient føler sig mere ”sikker i sin sag”, da uvished om et sådant forløb bestemt ikke gør ens situation mindre ubehagelig.

Vil du vide mere om både advokat i samvær og psykisk vold mod børn, så besøg eventuelt advokatvirksomhedens hjemmeside.