Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Alt i bordtennisbat og udendørs bordtennisborde fra Stiga

Klik ind forbi siden HomeX.dk, hvis du elsker bordtennis. Vælg imellem bat, covers, indendørs og udendørs bordtennisborde til konkurrencedygtige priser med hurtig levering.

HomeX.dk

Bordtennisbat - Se udvalget hos HomeX.dk

Hvad enten man skal til stævne, eller man godt kan lide at spille i fritidsklubben, er det vigtigt at have et bordtennisbat, man er komfortabel med. Det er også rart med et beskyttende cover, når man skal transportere det fra A til B - især ved de dyrere modeller. HomeX.dk forhandler nemlig bordtennisbat i flere prisklasser. Der sælges primært fra svenske Stiga, der er et anerkendt mærke i branchen. Du kan også vælge specielle Stiga bordtennisbat perfekt til udendørs spil. Uanset hvad du leder efter i bordtennisbat og covers, finder du det i den dedikerede kategori på www.homex.dk.

Køb et udendørs bordtennisbord online

Bordtennis er ikke kun en indendørs sport. Mange vælger at spille bordtennis udendørs, og det kræver et bordtennisbord til formålet, som kan holde til vind og vejr. Netop vinden gør det til en anderledes oplevelse, der kan være et interessant afbræk fra indendørs spil. Hos HomeX.dk finder du specialdesignede udendørs bordtennisborde. HomeX.dk er en autoriseret forhandler af Stiga, og det er netop også mange udendørs bordtennisborde du finder fra dette mærke i kategorien. Du har dog også adgang til muligheder fra Tecto, Sponeta og Cornilleau Sport - yderligere 3 kvalitetsmærker! Køb et bordtennisbord til udendørs spil til personligt brug eller til klubben. Hos HomeX.dk finder du modeller til alle formål, budgetter og ambitioner. Det er en fryd at spille under åben himmel. De anderledes materialer gør, at bolden hopper anderledes, hvilket er et udfordrende og sjovt aspekt ved at spille på et udendørs bord.

HomeX.dk forhandler bordtennisbat til stærke priser fra Stiga, og det er også dette mærke, der går igen i kategorien med udendørs bordtennisborde. Se det store udvalg inde på www.homex.dk, og forhør dig hos eksperterne, hvis du har brug for vejledning.