Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Besøg Badeanstalten hvis du er på udkig efter en ny fodfil eller body wash uden sulfater til din baderutine

Badeanstalten har skabt velvære for deres kunder siden 2002 gennem et stort udvalg af lækre produkter, der bygger på naturlige råvarer og godt, dansk håndværk. I deres sortiment – der spænder lige fra fodfile til body wash uden sulfater – finder du derfor alt, hvad du skal bruge til din daglige rutine.

Badeanstalten

Flot og praktisk fodfil i naturlige materialer

Et besøg hos Badeanstalten åbner op for mange forskellige muligheder, uanset om du er på udkig efter lækre produkter, der kan gavne din hud, eller produkter, der kan hjælpe med at skabe et fristed med afslapning i en travl hverdag. Men dette er ikke alt. Ud over de mange lækre produkter, de har udviklet med henblik på at videregive de gode egenskaber fra de forskellige naturlige ingredienser, finder du i deres sortiment desuden også meget forskelligt tilbehør til personlig pleje. Dette kunne f.eks. være en natursvamp, vægbeslag til deres sæber, sæbeholdere eller en ny fodfil. Også disse produkter er produceret med naturlige og gode råvarer, og derfor er også både deres fodfil, deres børster og endda nogle af deres sæbeholdere lavet i træ. Dette sikrer dig ikke blot et naturligt, men også et flot produkt.

Specialudviklet body wash uden sulfater

Er du derudover også på udkig efter sæbe til din daglige rutine, så har du i deres sortiment også adgang til et varieret udvalg af body wash uden sulfater. Også i dette udvalg finder du en række forskellige skønne dufte og gode egenskaber som f.eks. cremet skum, der er tilføjet sæben gennem naturlige ingredienser. Hos Badeanstalten går de nemlig ikke på kompromis med kvaliteten af deres produkter, heller ikke selvom de foretrækker naturlige ingredienser og benytter gamle metoder, der holder deres produkter simple og enkle. Du kan se hele udvalget på www.badeanstalten.dk, hvor du også kan læse meget mere om de enkelte produkter og deres anvendelse.

Badeanstalten er dermed stedet for dig, der vægter naturlige ingredienser og godt håndværk, når du skal ud at investere i nye produkter til din daglige rutine – uanset om du er på udkig efter bodywash uden sulfater eller en ny fodfil. Alle de produkter du finder på badeanstalten.dk er nemlig af høj kvalitet.