Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Besøg hansenlarsen.dk og få gode løsninger til erhvervsbyggeri og byfornyelse

Hansen & Larsen har mange års erfaring med erhvervsbyggeri og byfornyelse i Vestjylland. Læs mere om den store entreprenørvirksomhed her.

Hansen & Larsen

Hansen & Larsen har mange års erfaring med erhvervsbyggeri

Søger du entreprenør til erhvervsbyggeri i Vestjylland? Hansen & Larsen har base i Skjern og har stået bag mange projekter i Ringkøbing, Tarm, Herning og resten af landet. De bygger også gerne på Fyn og Sjælland og påtager sig store såvel som små opgaver. Når det kommer til erhvervsbyggeri, så har de bl.a. stor erfaring med kontorbyggerier, produktionshaller, maskinfundamenter, butikker og indkøbscentre etc. De har udført mange forskellige opgaver i deres over 50 år i branchen, og nu beskæftiger de omkring 100 professionelle inden for mange forskellige faggrupper. Det vil også sige, at de kan påtage sig store totalentrepriser, idet de både har egen tegnestue samt alle de nødvendige håndværkere ansat. Det sikrer en god kommunikation og en lettere ledelse af projektet, hvilket gør, at de altid overholder deres tidsplaner og aftaler. Hvis du skal have opført et erhvervsbyggeri, så kan du med fordel kontakte dem. De er eksperter, og de kommer gladeligt med et uforpligtende tilbud til dig.

Inspirerende byfornyelse og flot design

Hvis du går med ideer til byfornyelse, så kan du med fordel kontakte entreprenørvirksomheden Hansen & Larsen, som har mange års erfaring med byfornyelsesprojekter. De kan klare alt fra facadedesign til totalrenoveringer, og de har deltaget i mange projekter om byfornyelse i løbet af deres 50 år i branchen som førende entreprenør i Vestjylland. Hvis butiksgaden i byen trænger til et friskt pust for at skabe bedre stemning og tiltrække flere folk, så er de helt klart den rette samarbejdspartner. De arbejder med en meget inddragende metode, hvor du som bygherre bliver inddraget i alle beslutninger og deres tegnestue sparrer med dine ideer, når de udvikler projektet. Der findes mange måder at udføre byfornyelse, og det er ofte noget, som borgerne bliver glade for. Det skaber bedre stemning, måske skal ubrugte bygninger rives ned for at skabe et lille torv, måske skal butikscentret have en overhaling. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud.