Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Bestil naturligt kattefoder og snacks til hunde hos WinnerPlus

WinnerPlus har et stort udvalg af hundetørfoder, snacks til hunde samt naturlig kattefoder lavet af 100% kød. Læs mere her om det store udvalg.

WinnerPlus

Naturligt kattefoder til den aktive kat

Hvis du søger naturlig kattefoder, der sikrer sund hjertefunktion hos din kat, så læs med her om WinnerPlus, som er kendt iblandt dyreentusiaster for deres naturlige tilgang til foderproduktion. De laver kun kvalitetsfoder til både hunde og katte, og de har lige præcis det, du søger af godt foder til din kat. Der er to forskellige slags naturligt kattefoder i butikken: tørfoder og vådfoder. Det våde kattefoder indeholder kun kød, hvorimod tørfoderet indeholder grøntsager af forskellige art. Kattefoderet indeholder ingen soja, ingen klassiske korntyper, ingen æg eller mælkeprodukter og selvfølgelig heller ingen kemiske farve- eller smagsstoffer. Hvis du gerne vil forkæle din kat med sund og afbalanceret kattefoder, som giver den lige præcis det, den skal bruge af mineraler, vitaminer og proteiner, så kan du helt sikkert finde den rette foder i butikken. De har masser af naturligt kattefoder, som er tilsat Taurin, hvilket hjælper med at opretholde en sund hjertefunktion. Af vådfoder til katte findes der mange forskellige slags, som er lavet af ren kød. Der er bl.a. oksekød, hjerte, lammekød, vildt etc. Dette gode foder er enormt smagfuld og alle katte elsker det. Du vil helt sikkert kunne finde præcis det slags naturlige kattefoder, som din kat drømmer om på www.winnerplus.dk.

Sunde og gode snacks til hunde

WinnerPlus har også snacks til hunde i sortimentet. Når man får en hundehvalp og skal opdrage den, så er snacks en meget vigtig del af opdragelsesprocessen. De kan bruges til belønning, så hunden lærer hvad den skal og ikke skal. Når man fx skal lære hunden at komme, når man fløjter eller kalder dens navn, så kan man i starten give den en godbid, når den kommer løbende. Det er på den måde, at den indlejrer i sin hukommelse, at det at vende tilbage til ejeren er forbundet med noget godt og selv når man en dag stopper med at give den godbidder hver gang den reagerer på sit navn eller på at man fløjter, så vil den stadig forbinde det med noget positivt. På den måde kan snacks til hunde være en vital del af hundens opdragelse, og det samme princip gælder for at lære hunden at sætte sig, når man siger “sit” eller gå ved siden af en, når man siger “hinter.” Hvis man går på jagt, så er disse discipliner højst nødvendige, og hvis ikke man går på jagt, så skal man dog stadig lære sin hund at komme løbende, når man kalder dens navn. Du kan finde mange forskellige slags snacks til hunde i butikken, bl.a. tørrede okselunger, yver eller griseører. Læs mere om de mange smagfulde snacks til hunde på winnerplus.dk.