Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Bestil romaskiner, løbebånd etc. hos Saga Trim

Vil du gøre noget ved formen? Er det tid til at starte med en mere aktiv tilværelse, eller er du allerede elitesportsudøver? Uanset dit niveau, så kan Saga Trim hjælpe dig med at vælge det rette fitness udstyr. Deres udvalg bugner med kvalitetsmærker inden for romaskiner, løbebånd, håndvægte, crosstrainere og meget andet. Der leveres også til erhverv, og på sagatrim.dk kan du også bestille saunaudstyr, dampkabiner etc.

Saga Trim

Kig på løbebånd online

Kigger du efter løbebånd til dit eget hjem, eller ønsker du at aflægge en større ordre til fitnesscentret eller badehallen? Saga Trim tilbyder flere typer af løbebånd både til privat brug, semiprofessionel brug samt professionel brug. Mange danskere ønsker et løbebånd i eget hjem. Det kan der være flere årsager til. Først og fremmest er det rart at kunne dyrke motion uden at skulle tænke på trafik osv. Det er også lækkert ikke at skulle aflyse løbeturen, hvis der ligger is på stien. Det kan også være motiverende at sætte løbebåndet til en bestemt hastighed, og så bare følge med. Et løbebånd åbner op for nogle nye træningsmuligheder, som er værd at tage i betragtning, når man overvejer hvilken type motionsudstyr er bedst for en. På sagatrim.dk får man ovenikøbet en rigtig god service.

Dag til dag levering på romaskiner

Et alternativ er en romaskine, som også giver rigtig gode muligheder både for at træne kondi, men så sandelig også musklerne. Man aktiverer store dele af kroppen, og især ryg og ben får en rigtig god træning på en romaskine. Med en romaskine har man mulighed for at tage en lang udholdenhedstur, eller man kan prøve kræfter af med intervaltræning. Det er lige meget, om man er eliteroer, eller man aldrig har taget et træk i årerne gennem hele sit liv. Dette fitnessredskab er en glimrende træningsmulighed for alle niveauer, og hos Saga Trim finder du kun kvalitet i form af de allermest kendte mærker, nemlig WaterRower og Concept 2.

Vælg imellem romaskiner og løbebånd på sagatrim.dk, og spar penge.