Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Body scrub og kropsolie. Køb fra Badeanstalten

Badeanstalten er en dansk producent af sæber og plejemidler, du simpelthen bliver nødt til at kende til. Der fremstilles body scrub, kropsolie, massageolie, ansigtsserum, badesalt, badesæbe og meget mere med naturlige ingredienser. Der benyttes ny teknologi, imens der vises stor respekt for traditionerne inden for sæbeindustrien, som vi har her i landet. Læs mere om konceptet, og køb produkterne på www.badeanstalten.dk. Der er fri fragt over 499 kr.

Badeanstalten

Skøn body scrub. Perfekt som gave

Se udvalget af body scrub, hvor der er muligheder med agurk, aktivt kul, vilde bær og meget andet. Det er muligt at vælge body scrub i forskellige, smukke farver, der alle består af bionedbrydelige og naturlige ingredienser med en fantastisk aroma. Forkæl dig selv i hverdagen med body scrub fra Badeanstalten, der giver en fantastisk og blød hud, der stråler. Body scrub er også med til at fugtgive huden. Se de forskellige cremer online, og find ud af, hvilken bliver din favorit. Alle cremerne har et højt indhold af plejende og fugtgivende ingredienser.

Næringsrig kropsolie på badeanstalten.dk

Badeanstalten har også produceret kropsolie, der naturligvis også bygges på bionedbrydelige ingredienser og stolte traditioner sammen med moderne teknologi og innovation, der sikrer den helt rette kombination af ingredienserne. Alt dette resulterer i naturlig kropsolie, der føles rigtig rar og med en nærende profil. Vælg f.eks. imellem sheasmør, kakaosmør, agurk og mynte samt mandel. Hos Badeanstalten har de også skabt nærende og intensiv bodybutter med sheasmør eller lime. Bodybutter er med til at styrke og beskytte huden mod de udfordringer, som den skal overkomme hver dag. Bodybutter produkterne kan hjælpe selv på den tørreste hud. Hvis du er interesseret i kropsolie og bodybutter, så klik ind på www.badeanstalten.dk.

Badeanstalten har produceret body scrub og kropsolie med naturens ingredienser, men denne fabrik fra Aalborg står også bag badesalt, læbepomade, ansigtsolie og mange andre autentiske produkter af de skønneste råvarer, som du kan finde på badeanstalten.dk.