Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Bodylotion og håndsprit fra danske Badeanstalten

Badeanstalten står bag en række unikke og plejende produkter, hvor det ikke er kemikalier, men derimod de naturlige ingredienser, som taler sproget. Køb bl.a. bodylotion, badesalt og håndsæbe online, og som noget nyt også håndsprit med 70 % alkohol, glycerin og helt uden parfume. Ved alle køb over 499 kroner på badeanstalten.dk, får man fragten gratis.

Badeanstalten

God håndsprit med glycerin og 70 % alkohol

Køb håndsprit, der er parfumefri, og i en rigtig høj kvalitet. Allervigtigst er det naturligvis, at alkoholprocenten er høj nok til at dræbe bakterier, vira og andet, som man prøver på at forebygge ved påføring af håndsprit. I disse nye tider, er det rart at have håndsprit lettilgængeligt for en sikkerheds skyld. Badeanstalten har designet nogle dispensere, som kan bruges med håndsprit, håndsæbe og andre produkter fra Badeanstalten. Hånddesinfektions gel er vigtig i kampen for folkesundhed, og håndsprit fås både i pose og i dispenser med tud. Køb 70 % håndsprit og hånddesinfektions gel med glycerin og uden parfumer via www.badeanstalten.dk.

Bodylotion fra badeanstalten.dk - En lækker oplevelse

Nærende bodylotion tilbydes også hos Badeanstalten, der leverer rigtig skønne og aromatiske muligheder i denne kategori. En god bodylotion er selvfølgelig rigtig lækker at have liggende efter en hård dag på arbejdet. Når det er tid til selvforkælelse, så nyd den skønne og naturlige bodylotion fra badeanstalten.dk, som også udgør en oplagt gaveidé til veninden, mor m.m. Hos Badeanstalten lægger de mange kræfter i at opfinde bodylotion og andre plejemidler. Deres primære værdier er respekt for traditionerne, nytænkning og et overlegent råvarevalg udelukkende med naturens egen ingredienser. Prøv de forskellige aromaer, og find ud af, hvad der passer bedst til din krop og dine personlige præferencer.

Håndsprit er en nødvendighed i disse tider, og kvalitets hånddesinfektions gel kan købes på badeanstalten.dk. Deres bodylotion er der også stor efterspørgsel på, og Badeanstalten har ligeledes produceret badesalt, håndsæbe, salve, læbepomade og andre plejende produkter. Køb plejemidler direkte fra webshoppen eller hos en af de mange butikker rundt omkring i Danmark, som tilbyder de naturlige muligheder fra fabrikken i Aalborg.