Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Book en trackday hos Padborg Park og prøv de længste racerbaner i Danmark

Padborg Park er en af de længste racerbaner i Danmark og garanterer derfor nogle af Danmarks sjoveste oplevelser. Book for eksempel en heldags trackday eller et par timer på banen efter arbejde, og prøv kræfter med de vilde sportsvogne, såsom en Lotus Elise, Porsche eller Ferrari.

Padborg Park

Prøv de sjoveste racerbaner i Danmark

Padborg Parks bane på over 2000 meter, udgør de ideelle rammer for en festlig dag med venner eller familie. De store racerbaner i Danmark kan udlejes til alle typer arrangementer, der har motorcykler eller sportsvogne i fokus. Padborg Park har nemlig en af Danmarks længste racerbaner, der med fire højresving, fem venstresving og en chikane, mere end gerne vil være de ideelle rammer om dine motorsport-arrangementer eller oplevelser. Til daglig bruges Danmarks fineste racerbane til køretekniske kurser og andre tests, men tilbyder derudover nogle af landets sjoveste motorsport-oplevelser. Padborg Park tilpasser desuden gerne et arrangement efter dine behov, og står altid klar med svar på dine spørgsmål på padborgpark.dk.

Overrask vennerne med en trackday oplevelse

Med tilbuddet om trackday-kurser, kan du lære mere om både dine egne og din bils fartgrænser. Du booker enten en trackday hele dagen fra 8-16 eller after work trackday fra 16-20. Derefter kan dig og dine venner udforske den udfordrende bane på egne vilkår, selvfølgelig med de fornødne instruktioner i baghånden. De mange sportsvogne I vælger imellem, omfatter alt fra en Lotus Elise til en vaske ægte Ferrari, og I bestemmer helt selv om det skal være som passager eller fører. En event som trackday egner sig derfor til mange forskellige mennesker, hvad det er familie eller venner. Et gavekort til en hel eller en halv dag på den vilde racerbane, er derfor uden tvivl en sikker vinder til bror, søster eller svigerfar.

Læs mere på padborgpark.dk om de mange muligheder, der kan give jer vind i håret på den store racerbane i Padborg.