Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Bordvægte og badevægte med kropsanalyse på www.digitalvaegten.dk

Digitalvægten forhandler bordvægte og badevægte, og det gør de både til private, offentlige institutioner og diverse virksomheder inden for en lang række af erhverv. Køb også vægtlodder og tællevægte til stærke netpriser - alt sammen på digitalvaegten.dk.

Digitalvægten

Bestil en bordvægt online

Digitalvægten har mange års erfaringer med at sælge bordvægte, og du får samtidig fri fragt inden for DK’s grænser. Det er en serviceminded webshop, som gerne hjælper dig med at få svar på dine spørgsmål, så du i sidste ende kommer til at bestille den rette bordvægt. Der sælges især en del i Adam Equipment bordvægte på digitalvaegten.dk - et særdeles stærkt kvalitetsmærke. Hos Digitalvægten forhandles både bordvægte til private handlende, som har brug for en pålidelig vægt til bordet i høj kvalitet, men også til professionelle heriblandt i den offentlige sektor og den erhvervsmæssige sektor. Køb din bordvægt nemt og bekvemt på www.digitalvaegten.dk og via det sikre betalingssystem.

Badevægt på www.digitalvaegten.dk - Simple modeller samt muligheder med kropsscanner

Hos Digitalvægten sælges nogle rigtig smarte badevægte. Der forhandles f.eks. analytiske vægte med kropsscanner, som bl.a. kan fortælle dig noget om din fedtprocent, udover selvfølgelig at give dig info om, hvor mange kilo du har på knoglerne. En anden parameter, som mange er interesseret i, er deres biologiske alder. Den kan du også få et indblik i med en af de avancerede og højteknologiske badevægte med kropsscanner fra Beurer, Tanita m.m. Køb en stilfuld badevægt til hjemmet, og bestil professionelle kropsanalysevægte til motionscentret eller lignende direkte på digitalvaegten.dk. De data, man får, er ikke bare en samling af tal. Det er data, som kan give dig et indblik i dine fremskridt og din nuværende position. Mange vælger at investere i en badevægt med kropsanalyse pga. den motiverende effekt, den har. Hvis man f.eks. både påbegynder et vægttabsforløb og et styrketræningsprogram, så er det ikke altid nok blot at få kendskab til ens vægt.

Digitalvægten ligger inde med en del bordvægte og badevægte, som du frit kan vælge fra på www.digitalvaegten.dk, hvor god service og stærke priser går hånd i hånd. Køb fra Adam Equipment, Beurer og flere andre anerkendte spillere i branchen.