Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

CitySwingers er en velbesøgt swinger club i København

Som Skandinaviens mest besøgte swinger club, er du altid i trygge hænder hos CitySwingers. Her kan både par og singler nyde hinanden i behagelige omgivelser, og fortælle om deres oplevelser på deres hjemmeside. Besøg siden og læs spændende bondage historier fra de mange besøgende.

CitySwingers

Swinger club – frække og fantastiske oplevelser i vente

Er du frisindet og interesseret i at udvide din seksuelle horisont, enten alene eller sammen med din partner, er CitySwingers en swinger club for dig. Der er mange gode grunde til at netop denne københavnske klub er Skandinaviens mest besøgte swinger club. Med mere end 50 events om året, venter der oplevelser for enhver smag. Leder du for eksempel efter en swinger club med mulighed for par rum og private rum, er du kommet til det rette sted. Du kan desuden deltage i alt fra tantra sex og SM-seancer, til spisning og vinsmagning. Har du først betalt entre, er alt gratis – inklusiv fri bar. Der er derudover en sexolog tilknyttet swinger clubben, og det imødekommende personale er med til at skabe en tryg og behagelig atmosfære. Besøg den kendte swinger club i København, eller kontakt dem direkte hvis du vil vide mere.

Bondage historier fra selve sexklubben på swingeren.dk

Det kan være nervepirrende at tage det store spring ud i swingerlivet. Derfor er det vigtigt at du lytter til dig selv og tager tingene i dit eget tempo. Mange vælger i den forbindelse at læse de spændende bondage historier på CitySwingers’ hjemmeside, før de besøger klubben. Her kan du læse bondage historier fra klubbens mange besøgende, og blive klogere på gæsternes oplevelser og tanker. Uanset om du kunne tænke dig at læse en bondage historie fra mandens eller kvindens synspunkt, er der mange erotiske læsninger at vælge imellem. Du er naturligvis også velkommen til at dele din egen bondage historie. Tag et kig på hjemmesiden, eller kontakt klubben direkte hvis du kunne tænke dig at lægge din egen bondage historie op på deres side.