Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Crowdlending og danske muligheder

Crowdton tilbyder crowdlending i Danmark med fokus på solenergi og opførsel af solcelleparker. Du låner ud til disse bæredygtige projekter, hvor du så modtager et solidt afkast alt efter din investeringshorisont. Du kan binde dig imellem 5 og 15 år. Start en børneopsparing, eller parkér din formue. Begynd allerede i dag på www.crowdton.com.

Crowdton

Crowdlending i Danmark står nærmere beskrevet på www.crowdton.com

I dag er der væsentligt flere muligheder for crowdlending i Danmark, end der var førhen. Crowdton er en ny mulighed med solcelleparker som fokus. Lån ud til opførsel af disse, og vælg selv, om du vil binde dig i 5 år, 10 år eller 15 år. Dit årlige og stabile afkast afhænger af denne bindingsperiode. Med disse investeringsprodukter har du mulighed for at sikre din fremtid eller måske også dine børns. Du har mulighed for at undgå de negative renter, som der er på større formuer i danske banker. Du har også mulighed for at hjælpe med at skabe en bedre verden. Her er bæredygtig energi et vigtigt led. Der investeres i flere solcelleparker ad gangen, og dette sikrer dig en sund risikospredning. Husk på, at investeringer altid indebærer risici, og det samme gælder for crowdlending hos Crowdton. Det er altid vigtigt at tage din risikovillighed med i betragtning, inden du placerer den første krone. Læs mere om crowdlending i Danmark og risiko på www.crowdton.com.

Ny EU liste giver klarhed omkring bæredygtige investeringsmuligheder

Udover at tilbyde en fremragende, bæredygtig investeringsmulighed, så har Crowdton også en god blog med nyttige artikler. De har f.eks. skrevet om den nye EU liste, der gør op mod ”greenwashing” - altså projekter, som giver et indtryk af at være bæredygtige, men som i realiteten ikke er det. Det bliver en svær liste at komme ind på, fordi den sætter nogle høje krav til miljøvenlighed og transparens. Solcelleenergi er naturligvis en af de ting, som rent faktisk virker i den grønne kamp. Denne nye EU liste er med til at give forbrugeren mere klarhed om, hvilke investeringer rent faktisk er bæredygtige, og hvilke kun ”brander” sig på at være miljøvenlige. Læs mere her.

Crowdton er det næste inden for crowdlending i Danmark med muligheder inden for grønne investeringer i solcelleparker.