Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

DC-Supply forhandler containere til ophold samt event containere

DC-Supply er lige nu én af landets bedste - hvis ikke den bedste - leverandør af containere til alverdens forskellige formål. Virksomheden bygger og forhandler deres egen containere med høj kvalitetsstandard, og leverer både til militære formål, til virksomheder, organisationer og events som festivaler og lignende. Der er mulighed for at vælge imellem mange typer containere, bl.a. container til ophold, event container samt flere andre typer. Læs mere om det herunder.

Container til ophold

Hos www.dc-supply.dk finder man lige nu ét af landets absolut største udvalg inden for containere til næsten ethvert formål. Det betyder at man både finder standard containere i størrelser fra 6 fod og helt op til de ekstra-lange 40 fods containere, samt en masse specialcontainere. Én af de typer containere man finder i sidste kategori, er containere til ophold. En container til ophold fra DC-Supply er bygget til at være rar og behagelig at opholde sig i, og er samtidig praktisk indrettet. Udvalget inden for container til ophold tæller både containere til de mere kortvarige ophold, men samtidig også containere til ophold der kommer til at være i længere. Alt i alt så er der virkelig gode muligheder for at få en container til ophold, der passer perfekt til jeres behov, når I bestiller den hos den danske producent.

Event container

En anden type containere man finder hos DC-Supply udover container til ophold, er en såkaldt event container. Event containere egner sig godt til flere formål, og finder f.eks. hyppig anvendelse på festivaler, på messer, som mobile salgsboder eller som udstillings containere. Man har leveret event containere til et hav af meget forskelligartede events igennem tiden, f.eks. karneval i Aalborg og til Zoo i København. Derfor vil virksomheden næsten med hundrede procents sikkerhed også kunne levere en event container der matcher jeres behov perfekt.