Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Denis Viet er en dygtig forretningsmand der blandt andet står bag Viet-Jacobsens Fond som støtter veteraner

Hvad enten man har brug for hjælp økonomisk til sin virksomhed, eller man er veteran og har brug for økonomisk støtte til at komme tilbage på benene efter endt udsendelse, så bør man helt bestemt tage kontakt til Denis Viet. Han er nemlig en erfaren erhvervsmand, som blandt andet har stiftet Viet-Jacobsens Fond, som støtter veteraner og desuden har været medvirkende til at kunne stifte foreningen Veterans in Motion. Man kan læse mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk.

Erhvervsmanden Denis Viet har blandt andet stiftet Solix Group

De fleste, der har valgt at stifte egen virksomhed, vil uden tvivl komme til at opleve på et eller andet tidspunkt, at man har brug for hjælp, vejledning eller en investering for at komme videre med udviklingen af sin virksomhed, og det kan man få hos www.virksomhederne.dk. Her kan man nemlig få kontakt med erhvervsmanden Denis Viet, som sammen med sin svenske partner står bag investeringsselskabet Solix Group, som igennem en årrække har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med base i de nordiske lande, og som har brug for sparring for til udvikling. Denis Viet har rigtig mange års erfaring fra en bred vifte af brancher, og han har desuden en solid uddannelsesmæssig baggrund. Han har således en bachelor i forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, og han har siden udvidet med en Master of Business Administration, og det kombineret med hans erfaring fra erhvervslivet gør, at han er særdeles godt klædt på til at rådgive virksomheder. Denis Viet tænker naturligvis altid i langsigtede løsninger, og han har fuld forståelse for, at der ikke er to virksomheder, der er ens. Med Denis Viet får man således altid en løsning, som passer til den virksomhed, man har, og man vil løbende kunne se, at virksomheden udvikler sig i den retning, man godt kunne tænke sig. Denis Viet og Solix Group kan blandt andet hjælpe med alt fra aktier, risikokapital og virksomhedsfinansiering til en lang række af diverse forretningsstrategier og meget, meget mere. Så lige meget hvilke udfordringer man står over for i sin virksomhed, så vil Denis Viet helt sikkert kunne være behjælpelig. Man kan blive meget klogere på det hele og tage kontakt til Denis Viet allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk.

Viet-Jacobsens Fond støtter veteraner

Hvis man har været udsendt for forsvaret og har været i krig, så ved man formentlig også godt, at det ikke nødvendigvis bare er nemt at komme tilbage til Danmark og til hverdagen igen, og hvis man har brug for en økonomisk håndsrækning fra nogle, der støtter veteraner, så bør man bestemt besøge www.virksomhederne.dk. Her kan man nemlig komme i kontakt med Denis Viet og Viet-Jacobsens Fond, som støtter veteraner og har gjort det siden 2014 med foreningen Veterans in Motion. Det er en forening, som støtter veteraner i form af blandt andet diverse ture til Grønland og ved generelt at bidrage til at fortælle de gode historier om veteraner, selvom det kan være svært at komme hjem fra krig. Viet-Jacobsens Fond støtter veteraner årligt, så man kan få den fornødne økonomiske hjælp til at få styrket selvtilliden og komme tilbage på sporet, så man på sigt igen kan få en velfungerende hverdag sammen med sin familie. Veterans in Motion opfordrer desuden også alle veteraner til at bakke op om foreningen og være et aktivt medlem, så man på denne måde på sigt kan støtte veteraner i endnu højere grad. Man kan læse meget mere om foreningen, fonden, og hvordan den støtter veteraner ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk, hvor man også kan blive klogere på, hvordan man ansøger fonden om midler.

På hjemmesiden www.virksomhederne.dk kan man få kontakt til Denis Viet, som både støtter virksomheder og danske veteraner økonomisk.