Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Dørkplade og stangstål i høj kvalitet hos P. Conradsen

Hos P. Conradsen får du fat på jern- og stålartikler. Dette sortiment omfatter nemlig alt fra en dørkplade til stangstål, og er derfor perfekt til dig, der arbejder i for eksempel jern- og maskinindustrien. Læs mere om netop denne del af sortimentet herunder, eller besøg www.pconradsen.dk, hvis du vil gå på opdagelse i resten af det store katalog.

P. Conradsen

Undgå glatte overflader med en dørkplade

En dørkplade kan bruges på steder, hvor et slidstærkt og mere skridsikkert underlag mangler. En dørkplade er nemlig en firkantet plade, der på grund af dens mønstrede overflade, fungerer som et både stabilt og skridsikkert underlag på steder, der kan gå hen og blive glatte. Det aflange mønster, der går på kryds og tværs hen over dørkpladen, yder et godt fodfæste — selv på regnfulde dage. Hos P. Conradsen forhandles dørkplader i aluminium, da dette materiale er både slidstærkt og vejer utroligt lidt. En aluminium dørkplade er dog også oplagt som underlag, da den kan tåle både fugt og snavs og således kan holde til lidt af hvert. Brug derfor gerne din nye dørkplade som for eksempel arbejdsplatform, gangbro eller bund i trailere, og opdag hvordan den tåler alt fra vind og vejr til længere tids brug.

 

Køb rundstål og stangstål i forskellige varianter

Arbejder du indenfor jern- og maskinindustrien vil du højst sandsynligt være interesseret i udvalget af produkter under kategorien stangstål. Stangstål fra P. Conradsen fås i forskellige former, varianter, tykkelser og længder, sådan at de kan bruges til en lang række formål. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde præcis den type stangstål du skulle stå og mangle på www.pconradsen.dk. Mangler du for eksempel fladstål fås netop denne type stål i flere forskellige tykkelser, og kan derfor anvendes til forskellige typer af metalkonstruktioner. Rundstål er ligeledes en mulighed, hvis du mangler stål i stænger med en specifik diameter. Denne type stangstål fås desuden både primet, galvaniseret, slyngrenset eller som sort rundstål. Universalstål fås i længder på op til 6 meter, bredder mellem 155 og 600 mm og tykkelser mellem 5 og 50 mm. Udvalget af stangstål dækker også over varianterne t-stål, firkantstål, U-stål, vinkelstål eller båndstål. Med P. Conradsen i ryggen kan du derfor få udlevet ethvert byggeprojekt eller enhver arbejdsopgave, der behøver stål af forskellig art. Her arbejder man altid ud fra et ønske om at kunne levere de rette varer til den rette pris. Dette betyder også at fagpersoner altid står klar med både professionel og personlig rådgivning — døgnet rundt!