Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Få alt til din hest hos Dan Egtved - Køb staldmåtter og hestebokse

Hos Dan Egtved har de alt til dig, som er gårdmand og bondemand og har med dyr som heste, grise, køer og får at gøre. De tilbyder et bredt sortiment, der egner sig til forskellige dyr, herunder blandt andet heste. Du kan finde et stort udvalg af udstyr til heste, som staldmåtter, fodertrug og hestebokse. Alle produkter er af høj kvalitet, så dine dyr er sikret at få den bedste pleje og omsorg.

Dan Egtved

Staldmåtter og gummimåtter til alle formål

Inde på www.dan-egtved.dk finder du ståldmåtter og gummimåtter til alle formål. Du kan blandt andet købe staldmåtter, som kommer i forskellige materialer, mål og designs, der gør det nemt for dig at finde den helt rette staldmåtte til dit formål. Dan Egtved har mange års erfaring med levering af staldmåtter og er foretrukken leverandør blandt mange landmænd i branchen. Vil du have kvalitet for dine penge og et slidstærkt produkt, der holder, så er www.dan-egtved.dk bestemt et besøg værd. Staldmåtter er en god idé at investere i, fordi det er behageligt for hesten at gå på. Staldmåtterne, som de forhandler hos Dan Egtved, kommer i forskellige tykkelser og hårdheder, så du selv kan vælge den, du mener, der er bedst for din hest.

Specialdesignede hestebokse i høj kvalitet

Dan Egtved har som sagt et stort udvalg af staldinventar og tilbehør til bondegårdsdyr som heste, grise, køer og får. De forhandler hestebokse af høj kvalitet og i forskellige materialer. Du kan både få hestebokse med plastplanker og træplanker til din hest. De hestebokse, du finder på www.dan-egtved.dk, er alle produceret i stærke og holdbare materialer, der sikrer en lang levetid. Skydedørene glider let på grund af de indsatte kuglelejer i høj kvalitet. Dertil er hver hesteboks forsynet med et fjederbelastet lukketøj, som aldrig svigter. Hesteboksene designes efter dine ønsker, så de har den rette størrelse og højde, der passer ind i din stald. Plankerne i hesteboksene er meget robuste og tåler både spark og bidemærker. De kræver heller ikke vedligehold, hvilket gør en hesteboks fra Dan Egtved til et attraktivt valg.