Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Få telefonservice af Edelmann Kontorservice der er specialister i bl.a. telefonpasning

Hos Edelmann Kontorservice er man specialister i telefonpasning. Det betyder at du og din virksomhed altid kan få hjælp til håndtering af indgående telefonopkald hvis I ønsker det. Udover telefonpasning, tilbyder de også en række andre typer telefonservice, bl.a. håndtering af opkald ved spidsbelastning, telesekretær med mere. Uanset hvilken type telefonservice i hyrer virksomheden til, går de altid professionelt til værks, og med en god tone. Læs mere herunder hvis du vil vide mere.

Specialister i telefonpasning

Edelmann Kontorservice er specialister i telefonpasning, og har god erfaring med denne type erhvervsservice. Har du og din virksomhed derfor brug for at hyre en ekstern medhjælper til at passe telefonerne, er denne virksomhed helt sikkert værd at tage i betragtning. De går professionelt til værks, og sørger for repræsentere jeres virksomhed på bedste vis, når de yder telefonpasning. Det betyder at man er med til at give din virksomhed et godt og professionelt ansigt ud ad til, og at kunder og samarbejdspartnere føler at der tages fint hånd om deres ønsker og behov, når du ringer til jer, og får fat i én af de dygtige specialister i telefonpasning fra www.edelmann-kontorservice.dk. En værdifuld virksomhed i dansk erhvervsliv, som helt sikkert også vil kunne varetage du og din virksomheds behov inden for telefonpasning.

Telefonservice

Telefonpasning er blot én af flere type telefonservice man har mulighed for at få hos Edelmann Kontorservice. Viften af andre typer telefonservice tæller bl.a. telesekretær, televagt, inbound callcenter, E-kalenderbooking og hjælp til telefonpasning ved særlig spidsbelastning samt flere andre. Har du og din virksomhed et særligt behov inden for telefonservice, så kontakt den danske virksomhed. De vil med sikkerhed kunne hjælpe jer.