Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find alt lige fra hundekurve med memory foam til Hill's hundefoder hos Dyrlægens Gård

Hos Dyrlægens Gård lige uden for Faaborg finder du en smådyrsklinik og webshop, der kan noget udover det sædvanlige. Hos dem finder du nemlig alt indenfor dyrebehandling, foder og andre typer tilbehør, som det kræver, når man har husdyr. På deres hjemmeside, dyrlaegensgaard.dk kan du læse meget mere om dem og se hvilke produkter de tilbyder.

Hundekurve med memory foam

Ligesom vi mennesker fortjener en god seng at sove i, fortjener vores hunde også de bedste hundekurve. Dette ved de alt om hos Dyrlægens Gård, hvor de har et stort sortiment af forskellige hundekurve. Du kan bl.a. få hundekurve i forskellige størrelser, alt efter hvor stor hunden er, men også hundekurve med memory foam, der gør hundekurven endnu mere lækker og behagelig for hunden at sove i. Disse typer af hundekurve fungerer på samme måde som man kender det fra en topmadras, hvor skummet former sig efter kroppen, hvilket er rigtigt godt og støtter de rigtige steder. Du finder altså ikke bedre hundekurve end hos Dyrlægens Gård, og din hund vil uden tvivl takke dig, hvis du vælger sådan en. Så tag og kig ind forbi udvalget.

Hill’s hundefoder

Ligesom du fortjener den bedste og sundeste kost, ligeledes gør din hund det. Og er der noget Dyrlægens Gård ved noget om, så er det om sundt og godt hundefoder. Hos dem tilbyder de nemlig kun hundefoder af den allerbedste kvalitet, nemlig Hill’s hundefoder. Hill’s hundefoder kommer i mange forskellige kategorier, her til raske hunde, men også til sygdomsramte hunde, der behøver noget ekstra. Det er vigtigt at man vælger det rigtige Hill’s hundefoder, så det passer til den hunderace man har. Dette ved de alt om hos Dyrlægens Gård, og skulle du have spørgsmål om hvilken type Hill’s hundefoder du skal bruge, så er det bare at give dem et kald, for de står nemlig altid klar til at rådgive dig på bedst mulig måde.