Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find el trappesækkevogne og Hyundai gaffeltrucks til ethvert behov hos DMS

Hos DMS har de helt styr på alt det som har med gaffeltrucks at gøre. Man fører desuden også maskiner som el trappesækkevogn, almindelige sækkevogne, løftevogne og palleløftere. Man har brugt god tid på at sætte et bredt og velassorteret udvalg sammen, og I vil helt sikkert kunne finde en gaffeltruck, palleløfter eller el trappesækkevogn der passer perfekt til jeres virksomhed. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Hyundai gaffeltrucks

Få danske maskinforhandlere kan bryste sig af et ligeså bredt og velassorteret udvalg som det hos www.danskmaterielservice.dk, hvor man altid yder førsteklasses service med et smil. Service ydes i hele landet, og man sætter generelt en stor ære i, at jeres gaffeltrucks skal tilbage i drift så hurtig som muligt ved eventuelle nedbrud, så jeres arbejdsdag forstyrres mindst muligt.

Der mange typer gaffeltrucks i kataloget at vælge imellem, hvor man bl.a. er eneimportør af gaffeltrucks fra Hyundai, som er et særdeles velkendt og godt mærke inden for denne type maskineri. Skulle det i øvrigt ske at I har brug for hjælp til at vælge den rette gaffeltruck til jeres arbejdsplads, vil teamet bag DMS helt sikkert kunne hjælpe med at vælge en model, som passer perfekt.

El trappesækkevogne

Udover gaffeltrucks forhandler og servicerer man blandt andet også el trappesækkevogne hos DMS. Lige som det gælder gaffeltrucks, har man stor viden på området inden for el trappesækkevogne, og vil derfor med garanti kunne sørge for, at I bliver godt kørende. Og husk, at har i spørgsmål af den ene eller art vedrørende valg af el trappesækkevogne, kan teamet bag virksomheden helt sikkert besvare disse, og hjælpe til med at sørge for, at I får en el trappesækkevogne og / eller gaffeltruck, der passer helt perfekt til jeres behov.