Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find en balletang til minilæsser og et jordbor til traktor hos DK-TEC

DK-TEC er udbyder af en lang række forskelligt udstyr og maskiner, til din minilæsser, traktor eller lignende. Det brede produktsortiment byder bl.a. på balletange til minilæssere, samt forskellige jordbor til traktorer.

Balletang til minilæsser

Er man på udkig efter kvalitetsrigtigt udstyr til sin minilæsser, så finder man det hos DK-TEC. I det brede udvalg finder man bl.a. gode balletange til minilæssere, der gør din opgave nem, hurtig og overskuelig. Man finder i udvalget en række forskellige slags balletange, så der kan findes noget til enhver maskine og behov. Hvis balletangen ikke kan påsættes din minilæsser, tilbydes en tilpasning og påsvejsning af udstyret, så du altid har mulighed for at bruge de funktionelle og gode produkter. Er man i tvivl om hvilken balletang der er den korrekte til netop din minilæsser, så klik ind på www.dk-tec.dk, og tag en snap med en professionel rådgiver, som kan guide dig i den rigtige retning, så den bedst mulige løsning kan findes.

50 HK jordbor til traktor

DK-TEC byder også på forskellige jordbor til traktorer. Skal man grave dybere og større huller til forskellige projekter, så kan en jordbor fra DK-TEC være en god løsning. De stærke og praktiske jordbor til traktorer kan klare næsten enhver opgave, som fx at sætte hegnspælesætninger i, eller lignende. Man finder mange forskellige slags jordbor hos DK-TEC, hvor der findes forskellige størrelser og meget andet. Der er bl.a. mulighed for at finde et 50 HK jordbor til sin traktor, som er et godt og kraftigt bor, der nemt kan klare din opgave. Basisenheden som man finder hos DK-TEC, findes der 3 størrelser bor til, som er ekskluderet i prisen, så man ved køb kan finde det helt rigtige jordbor til ens opgave.

Klik ind på www.dk-tec.dk allerede i dag, og kig de mange forskellige muligheder igennem.