Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find et bredt udvalg af kosttilskud til hunde på www.dyrlaegensgaard.dk

Leder du efter en dyrlæge som også sælger et flot udvalg af produkter til dyr, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her dyrlaegensgaard.dk hvor Dyrlægens Gård giver dig indblik i deres udvalg af bl.a. ArthroFlex og kalm.

Dyrlægens Gård

Kosttilskud fra ArthroFlex med omega

Klikker du ind på deres hjemmeside, vil du med garanti hurtigt kunne mærke deres store passion for dyr og dyrs velbefindende. Dyrlægens Gård er en nyoprettet klinik tæt på Faaborg, hvor du vil møde høj faglighed og ekspertise. De har også en webshop, hvor de sælger et stort udvalg af produkter til smådyr. Tag fx et kig på deres udvalg af kosttilskud. Kosttilskud kan være en rigtig god ide hvis din hund har nogle skavanker eller er lidt svag. Start med at tage et kig på deres udvalg af kosttilskud fra mærket ArthroFlex. ArthroFlex laver særligt kosttilskud med omega, som er super godt for dyr. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af ArthroFlex, så er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, hvor de altid står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Kalm til nervøse og utrygge hunde

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter noget rigtig godt kosttilskud til din hund, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af kalm. Kalm er perfekt for din hund hvis den lider af nervøsitet, angst og utryghed. Kalm er også oplagt hvis din hund ofte bliver stresset, fx i forbindelse med nytårsaften eller hvis hunden skal et sted hen, som den ikke kan lide. I deres udvalg, kan du både finde kalm i tabletter og på flaske. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af kosttilskud, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte dem over telefonen.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse nyttig viden om hvordan du kan pleje din hunds helbred.