Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find et bredt udvalg af smart og funktionelt byrumsinventar hos ZENZO

Hos ZENZO designer man funktionelle og flotte møbler og andre typer byrumsinventar, der egner sig perfekt til det ustadige danske vejr, og som vil kunne holde sig flotte i mange år frem, uden at der kræves meget vedligeholdelse. Kataloget hos den danske virksomhed spænder ganske bredt, og tæller blandt andet rygerum, affaldssortering og mange lignende produkter. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

ZENZO

Rygerum og rygeskure i flere forskellige designs

I takt med at det bliver mere og mere normalt at man begrænser områder i offentligheden og på arbejdspladser hvor man må ryge cigaretter, bliver der naturligt nok også et øget behov for rygerum og rygeskure, hvor man i ly for regn og blæst kan ryge cigaretter. Hos ZENZO tilbyder man en bred vifte af såkaldt byrumsinventar og lignende produkter, der blandt andet omfatter rygerum og rygeskure i flere forskellige design. Man har blandt andet mulighed for at vælge imellem pavilloner eller overdækning, alt efter hvad der egner sig bedst, og hvad man mener vil se pænest ud. Et fællestræk ved alle rygerum man finder i kataloget, og for den sags skyld resten af produkterne i kataloget fra www.zenzo.dk, er at der altid er tale om produkter i ekstra høj kvalitet, der egner sig perfekt til det danske klima.

Affaldssortering til både indendørs og udendørs sortering

Foruden rygerum, så tæller kataloget hos ZENZO som lovet også stribevis af andre smarte produkter. Blandt andet er de en af de førende virksomheder inden for forskellige typer affaldssortering, f.eks. molokker, som man kender dem fra flere og flere større og mellemstore danske byer. Kataloget med affaldssortering tæller både produkter til indendørs sortering samt udendørs, og i begge tilfælde har man flere smarte modeller at vælge imellem.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende affaldssortering, rygerum eller andre produkter fra kataloget, så kontakt producentens kundeservice, der ikke så overraskende ved en masse om emnet.