Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find populære og smarte biler fra Hyundai og SEAT hos Storgaard Biler i Bramming

Skal du have en kvalitetsbil, så skal du gå til Storgaard Biler, der er specialister indenfor bl.a. Hyundai og SEAT, men derudover også tilbyder et vælg af brugte biler, der alle er topsynet og klar til at køre. Du kan læse meget mere om dem på deres hjemmeside, storgaardbiler.dk, hvor du også kan se alle de nye modeller, der er på lager. Velkommen indenfor.

Storgaard Biler

Få plads til det hele i en Hyundai i20

Skal du have en bil, hvor der er plads til det hele, så skal du have fingrene i en Hyundai i20, der er en af Europas mest prisvindende biler, pga. dens perfektion. Med en Hyundai i20 får du plads til det hele, om det så gælder barnevogne eller bagage, for den er nemlig enormt rummelig, samtidigt med at sæderne bagi elegant og nemt kan slås ned, så du får meget mere plads i kabinen. Det kan godt være at en Hyundai i20 på papiret er en minibil, men dette lægger du ikke mærke til, når du prøver at sidde i den. Der er nemlig plads til det hele, uden at der bliver trængt. Derudover er en Hyundai i20 også udstyret med den bedste teknologi, og den er spækket med lækre features, der gør at køreoplevelsen er fuldstændig i top, her både sjov og behagelig. 

SEAT Arona og andre modeller fra SEAT 

Der findes næppe en bil, der er så højtelsket af danskere som en SEAT Arona. Det er også derfor at SEAT Arona blev kåret som årets bil i 2018, og har vundet alle motorjournalisternes hjerter. En SEAT Arona er for dig, der er eventyrlysten og samtidig har brug for en rummelig bil. Du får begge kvalifikationer med en SEAT Arona, der har en bagagerumskapacitet på hele 400 liter, samtidigt med at du har en motor, der virkelig kan trække. Noget andet smart ved en SEAT Arona, er dens høje køreposition, der giver dig et meget bedre overblik over trafikken, og en markant lette ind- og udstigning af bilen. Så skal du have kvalitet og høj køreglæde, så kan du med stor fordel tage et kig på den smarte SEAT Arona.