Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Flotte krystalkugler og spændende tarotkort på tessies.dk samt i butikken

Fristelserne hos Tessies er ikke få, lige meget om man kigger efter tarotkort eller krystalkugler. Webshoppen tessies.dk byder også på bjergkrystaller, prismer og orgonit.

Tessies

Køb en krystalkugle hos Tessies

Køb smukke krystalkugler i flere størrelser. Online hos Tessies finder du unikke krystalkugler, der med fordel kan pynte på vindueskarmen, reolen etc. Det siges, at sensitive mennesker kan spå ind i fremtiden med disse kugler. Uanset om du kigger efter krystalkugler pga. overnaturlige egenskaber, eller du blot ønsker en fin pyntegenstand, så vil tessies.dk være stedet for dig. Alternativt, så kig forbi butikken på Fiolstræde, der sælger store og små krystalkugler.

Veldesignede tarotkort, som siges at kunne spå ind i fremtiden

Køb også tarotkort til stærke priser, der ligeledes siges at give en evne til at kigge ind i fremtiden. Hos Tessies tilbyder de ikke kunne tarotkort, men også englekort samt orakelkort. Med tarotkort er man ikke kun i stand til at se fremad, men også få svar på nutidens små og store dilemmaer, efter sigende. Du kan både lægge tarotkort for dig selv eller en af dine nærmeste. Udvalget indeholder forskellige udgaver, der er flot illustreret. Tessies tilbyder et af de bedste sortimenter inden for tarotkort. Kig nærmere på de magiske englekort og tarotkort via www.tessies.dk, og bestil med levering til din husstand.

Tessies forhandler ikke kun tarotkort og krystalkugler, men også et overdådigt sortiment af bjergkrystaller og prismer i fantastisk kvalitet. Deres shop indeholder også drømmefangere fra indiansk mytologi, der kan beskytte dig om natten og filtrere de dårlige drømme fra. Køb også penduler og flotte figurer af Buddha til skarpe priser. Hvis du kigger efter temaer som engle og Feng Shui, eller du er fascineret af kinesiske stjernetegn, vil du ligeledes elske sortimenterne hos Tessies. Derinde kan du også spare penge på ægte kvalitets røgelse, duftlamper og meget andet. Det er svært ikke at blive fristet, når man bladrer igennem dette katalog med spirituelle og symbolske figurer, smykker etc. Butikken i København kan også 100 % anbefales. Den ligger mellem Strøget og Nørreport.