Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Forkæl dit kæledyr med Hill’s hundefoder og Virbac kattefoder fra Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård er leveringsdygtige inden for et bredt udvalg af forskellige typer produkter til både hunde, katte og andre kæledyr. Samtidig er butikken som navnet antyder drevet af dyrlæger, så man har altid god mulighed for at få hjælp af kundeservice, hvis man er i tvivl om et eller andet. F.eks. kan man få hjælp til om Virbac kattefoder eller Hill’s hundefoder, som begge er produkter man finder i kataloget, er det rette valg til ens kat eller hund.

Dyrlægens Gård

Køb Hill’s hundefoder eller kattefoder af høj kvalitet på dyrlaegensgaard.dk

Kataloget hos Dyrlægens Gård spænder ganske bredt og tæller f.eks. både plejeprodukter og kosttilskud til hunde samt almindeligt hundefoder. Inden for almindeligt hundefoder har man mulighed for at vælge en række af markedets bedste mærker hos forhandleren. F.eks. kan man købe Hill’s hundefoder hos dem.

Hill’s hundefoder er kvalitetshundefoder når det er bedst og er hundefoder som både er sundt for hunden, og som den næsten med sikkerhed også vil synes godt om. Hill’s hundefoder fås i flere varianter, bl.a. No Grain Soft Baked, Dentel Care Chews og Gastrointestinate Health. Udover Hill’s hundefoder tæller kataloget hos www.dyrlaegensgaard.dk desuden også Hill’s kattefoder, der ligeledes holder et godt niveau af kvalitet.

Med Virbac kattefoder forkæler du din kat med foder af god kvalitet

Det er som nævnt ikke kun Hill’s hundefoder, man finder til gode priser hos Dyrlægens Gård. Du kan blandt andet også købe Virbac kattefoder hos dem. Virbac kattefoder er et godt valg til dig, som gerne vil være sikker på at din kat spiser sundt i hverdagen, og som samtidig gerne vil forkæle den med kattefoder, som den vil synes godt om. Helt ligesom det kan siges om Hill’s hundefoder, er Virbac kattefoder et kvalitetsprodukt, der er fyldt med gode næringsstoffer, uanset hvilken variant man vælger.

Besøg den danske butik når du har tid, og se kataloget inden for bl.a. Virbac kattefoder, Hill’s hundefoder samt meget mere.