Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Godt udvalg af kornfri hundemad og andre typer HIKE hundefoder i bedste kvalitet

Hos HIKE kan du finde et bredt udvalg af god korfri hundemad, og du kan helt sikkert finde den perfekt kost til din hund. Læs mere om HIKE hundefoder her.

God kornfri hundemad

HIKE laver god kornfri hundemad til hunde, der fortjener det bedste. Firmaet startede for over 30 år siden, da hundeslædeføreren Leif Kirkeby kom tilbage til Danmark efter mange år i udlandet og ikke synes, at der fandtes en foder på markedet i Danmark, som var god nok til sine hunde, hvorfor han selv begyndte at lave hundemad. Det blev til den klassiske kornfri hundemad, som siden da har været de forkælede hundes favorit. Den kornfri hundefoder er lavet af de bedste råvarer, og indeholder ikke korn, majs eller ris, men kun friskfanget fisk, kylling, and, andefedt, æg og frisk grøntsager med masser af næring og vitaminer i. Der er forskellige slags kornfri hundemad i butikken, og du kan nok finde en, som passer lige til din hund, hvad end det er en hvalp eller en ældre hund. Det er i hvert fald det bedste på markedet, som du kan fodre din hund med!

HIKE hundefoder i bedste kvalitet

HIKE hundefoder er måske verdens bedste hundefoder, og vil helt sikkert være noget for din hund. Hvis din hund fortjener det bedste, så giv den en foder, som får sin gode smag fra naturlige råvarer i stedet for smagsstoffer. Giv den en foder, som ikke indeholder korn, majs eller ris, men godt med kød fra danske fritgående fjerkræ og friskfanget fisk fra de danske farvande. Giv den en kost, som har vitaminer og mineraler, som giver den den energi, fordøjelse og pelspleje, som den fortjener. Der er mange forskellige slags HIKE hundefoder, men du kan finde lige det, du skal bruge i butikken, for der er foder til både hvalpe og store hunde, samt kattemad og dyrefoder til andre dyr. Der er også kosttilskud til hunde og meget mere samt snacks til både hunde og katte. Læs mere om HIKE hundefoder på hjemmesiden, hvor du kan finde gode priser på forskellige god hundemad.