Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Her finder du bl.a. hud- og hårplejeprodukter fra Orsa sandsten og PRITI NYC miljøvenlige negleprodukter til gode priser

Orsa sandsten og PRITI NYC miljøvenlige negleprodukter er blot to eksempler på, at du hos SkinStyle kun kan få det bedste af det bedste inden for hud- og hårplejeprodukter. Webshoppen, som kan besøges på skinstyle.dk, er ikke kun spækket med kvalitetsprodukter til gode priser. SkinStyle yder nemlig også fremragende kundeservice.

Miljøvenlige hud- og hårplejeprodukter fra Orsa sandsten

I Dalarna, dybt inde i svenske hovedland, finder du et fantastisk stenhuggeri, hvor Orsa sandsten kommer fra. De er 100 % naturlige, og du kan bl.a. få Orsa fodfil og Orsa neglefil, som er perfekte til at fjerne hård hud og ordne negle med. Foruden den høje kvalitet i deres produkter, er de et godt valg til dig, der ønsker at leve mere miljøvenligt. For mens mange hud- og hårdplejeprodukter kan være vanskelige at affaldssortere, så kan stenene jo bare lægges tilbage til naturen, hvor de kommer fra. Derudover er de både skånsomme og effektive, så der er ingen tvivl om, at du vil blive glad for produkter fra Orsa sandsten. Hvis du allerede er solgt nu, så kan du tilmed glæde dig over, at SkinStyle har en yderst hurtigt levering. Så hvis du bestiller i dag, får du dine produkter fra Orsa Sandsten i løbet af ingen tid.

PRITI NYC miljøvenlige negleprodukter

Flere og flere danskere ønsker at leve en tilværelse, som er mere vegansk og glutenfri. Hvis du er en af dem, skal du læse godt med her. For med PRITI NYC miljøvenlige negleprodukter har du nemlig mulighed for dette. Firmaet blev grundlagt tilbage i 2005, og siden da har de aldrig kigget sig tilbage. De er især kendte for deres neglelakker, som er fri for en masse dårlige ingredienser, der desværre alt for tit ses i lignende produkter. Men PRITI NYC miljøvenlige negleprodukter er ikke kun fantastiske på grund af alt dette. For kvaliteten er simpelthen ikke til at tage fejl af. Deres neglelakker er fx enormt holdbare og blanke. Så hvorfor ikke vælge PRITI NYC miljøvenlige negleprodukter?