Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos firstfloorcph.dk finder du ståltrappe og New Yorker skillevæg

Uanset om du hjemme eller på virksomheden har behov for nye trapper og skillevægge i en robust og industriel stil, kan New Yorker stilen helt sikkert give det, du ønsker. Hos First Floor CPH tilbyder de New Yorker skillevæg, samt ståltrappe i forskellige variationer, til dig der elsker den industrielle stil.

First Floor CPH

Få et rustikt look med ståltrappe mellem etager

Det industrielle design har siden 60’erne, haft stor indflydelse på interiør design, både i private hjem, på virksomheder og i cafeer. First Floor CPH kan hjælpe dig, med et rustikt look, blandt andet med en ståltrappe efter mål. Skal du bruge en ståltrappe fra ét niveau til et andet, så er det helt sikkert hos dem, du skal bestille dem. Foruden at du kan bestille en ståltrappe efter mål, så er den faktisk også håndlavet. Du kan desuden bestille en ståltrappe med trætrin, for at blande lidt rå natur ind i dit hjem, eller virksomhed. Du kan også vælge at få en ståltrappe med og uden glasværn. Firstfloorcph.dk tilbyder desuden ståltrapper til både indendørs og udendørs brug.

Undgå mørke rum med New Yorker skillevæg

I hjemmet, såvel som på virksomheden, kan der være behov for at opdele to rum, eller have en delvis rumdeler. First Floor CPH har en løsning, med en New Yorker skillevæg, der giver ethvert rum mere lys, samt et utroligt flot design. En New Yorker skillevæg kan opdele et stort rum, men stadig tillade at der er masser af lys. Det kan specielt være praktisk til jeres mødelokaler på virksomheden. En New Yorker skillevæg har nemlig masser af vinduer, så foruden at tillade lidt lys i gangene, så er det også muligt for alle folk at se lokalet er i brug. En New Yorker skillevæg kan også være en rigtig god detalje, i et hjem med en stor stue og køkken alrum. Uanset hvor du skal bruge en New Yorker skillevæg, kan du finde den rette skræddersyede løsning hos firstfloorcph.dk.