Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos HIKE finder du bl.a. hundegodbidder og kattemad til gode priser

Hvad enten man er på udkig efter nyt foder til familiens kat eller til familiens hund, så kan det uden tvivl anbefales, at man vælger at kigge ind forbi HIKE. Her forhandles der alt fra kornfrie hundegodbidder til kattemad fyldt med vitaminer og mineraler. Man kan købe allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.hike.dk.

Sunde og kornfrie hundegodbidder

Hvis man gerne vil kunne forkæle sin hund en lille smule, når man eksempelvis lærer den nye tricks, men vil man samtidig gerne være sikker på, at hunden ikke spiser alt for usundt, så er det helt sikkert en god idé at vælge at kigge ind forbi HIKE. Her kan man nemlig købe hundegodbidder, som har en særdeles høj kvalitet. Hundegodbidderne er nemlig kornfrie og indeholder ikke skadelige stoffer såsom kunstige farve-, smags- og tilsætningsstoffer, som hunden ikke har godt af. Hundegodbidderne er således helt naturlige, de er kornfrie, og de er produceret af tørret kød og fisk, hvilket gør, at de har et rigt indhold af protein, og at de er ganske velsmagende. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at besøge HIKE på hjemmesiden www.hike.dk.

Kattemad i høj kvalitet

Har man en kat, som er en del af familien, og vil man derfor gerne være helt sikker på, at man får købt noget foder, som har en høj kvalitet og indeholder naturlige ingredienser, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi HIKE, hvor der forhandles kattemad af høj kvalitet. Kattemaden indeholder hverken korn eller kunstige tilsætningsstoffer, og det betyder, at kattemaden er særdeles sund og nærende for katten. Hos HIKE forhandles maden til katten naturligvis til de bedste priser. Man kan kigge meget nærmere på det hele allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.hike.dk.

Online på hjemmesiden www.hike.dk finder man et bredt udvalg af det bedste foder til både hunde og katte.