Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos Luminex A/S tilbyder de alt fra industrilamper til pendler

På luminex.dk finder du viden om belysning til erhverv. Du finder også en førsteklasses partner, der sikrer belysning, som indgår i helheden. Denne totalleverandør kan hjælpe selv meget store virksomheder med at tænke lys ind på nye måder. Dele af deres udvalg består af industrilamper og pendler til erhverv.

Luminex A/S

Industrilampe - se mulighederne på luminex.dk

En industrilampe kan være mange ting. Når man har med industrilamper at gøre, er det vigtigt at tænke dem ind i en samlet helhed. Luminex A/S er specialist i, hvordan design, funktionalitet og økonomi skal gå op i en højere enhed. Man får de bedste resultater ved at samarbejde med en lysekspert. På luminex.dk tilbyder de omfattende løsninger, der inkluderer industrilamper, men også andre lampetyper. De skaber ikke blot en helhed gennem bygningen, men også udendørsområderne. Både bygherrer og arkitekter kan med fordel samarbejde med Luminex A/S for at få et helhedsresultat, der går op i en højere enhed.

Store pendler til erhverv i forskellige faconer

Luminex A/S tilbyder også pendler til erhverv, der kan hænge flot ned fra høje lofter. Pendler fås i forskellige former og størrelser heriblandt de klassiske rektangulære og cirkelformede, men også mere atypiske design. Pendler kan indgå både i kontorer, fabrikker, uddannelsesinstitutioner og andre bygninger. De samarbejder med bygherrer, ingeniører m.fl. for at skabe det perfekte udtryk, hvor der også er tænkt resten af bygningens facetter ind i processen. Når du vælger en belysningsleverandør, så er det vigtigt at vælge én, som trives i det tværfaglige samarbejde. Se på de forskellige pendler via luminex.dk, og hent inspiration. Hvis du har brug for faglig viden og en indledende samtale, så tøv ikke med at kontakte personalet bag denne servicevirksomhed.

Luminex A/S er specialister, der har udviklet ledende løsninger inden for industrilamper, pendler, akustiklamper m.m. til erhverv. De samarbejder med bygherrer, arkitekter og andre faggrupper for sammen at skabe et perfekt resultat, der også tager højde for økonomien.