Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos Remmer finder du bl.a. smarte kontorartikler og stempler til gode priser

Hos Remmer finder du et stort udvalgt af kontorartikler til din virksomhed, herunder hulapparater, stempler og hæftemaskiner. Hele deres udvalg er af høj kvalitet, og du får dermed også slidstærkt udstyr. Remmer forhandler alle de store mærker som: Brother, Durable og Dymo. Hvis din virksomhed leder efter kontorartikler, så går du ikke forgæves hos Remmer.

Forskellige kontorartikler i høj kvalitet

Remmer har, som nævnt, mange kontorarktikler. De har dog også kolonialvarer, som egner sig ganske glimrende til langt de fleste kontormiljøer. Det kunne blandt andet være chokolade eller karameller fra Quality Street, så udvalget er ikke kun kontorartikler, men Remmer har således et meget bredt udvalg, så du skal nok kunne finde noget I har brug for. Når det så er sagt, så er kontorartiklerne der, hvor der er mest at se på. Uanset om det er brevordnere, blyanter/kuglepenne eller konvolutter. Du er sikker på at Remmer har det. En af de helt store forskelle fra andre forhandlere, og en kæmpe fordel, er at kvaliteten er i orden. Det betyder for dig, at du ikke skal købe nyt ind pga., at udstyret går i stykker. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilke produkter du skal have, så har Remmer også en fremragende kundeservice, som står klar til at guide dig til den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Praktiske stempler

Et af de væsentlige værktøjer hos virksomheder med kontorer er stempler. Hos Remmer kan du få stempler, som virker hver gang og ikke tørrer ud. Du kan købe stempler med tryk som: BETALT, BOGFØRT, ANNULLERET osv. Du får selvfølgelig alle stemplerne til fordelagtige priser, og får dermed også goderne ved at handle hos Remmer. Det betyder fri fragt, prisgaranti, online bonusser og 30 dages returret. Derudover sker leveringen ofte dag til dag. Hvis du ofte handler hos Remmer, så kan du optjene bonuspoint, som gør at du kan få yderligere rabatter på dine næste køb. Det er tydeligt, at det er den gode kundeoplevelse som er i fokus hos Remmer. Udover det imponerende store udvalg, som består af over 6.000 kontorartikler, så får du et hav af services, som er skabt alene for at gøre jeres oplevelser som virksomhed endnu bedre. Her er jeres nye erhvervsleverandør af kontorartikler.