Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos Signmanager er det bl.a. muligt at få lavet merchandise med logo og et effektivt reklamebanner

Signmanager klarer alle grafiske opgaver til andre virksomheder inden for print, skilte, bannere osv. Læs bl.a. om et effektivt reklamebanner og om merchandise med logo her.

Merchandise med logo

Signmanager har et bredt udvalg af reklamegaver og merchandise med logo. Det er en super måde at gøre reklame for din virksomhed, for hvis nogen fx søger et advokatfirma, og de allerede har set navnet og logoet for jeres virksomhed på en kuglepen eller en løbetrøje, så er der større chance for at de vælger jeres virksomhed, når de skal bruge hjælp. Merchandise med logo er en super god og billig måde at gøre reklame på, for både virksomheder og kunder bliver glad for gaver så som kuglepenne, muleposer, paraplyer, nøgleringe, slik osv. og når der er logo på, så gør det gratis reklame for jeres virksomhed. Der er mange forskellige slags reklamegaver, og i kan tage en snak med signmanager.dk om, hvad i skal vælge til jeres virksomhed. De sætter jeres logo på og i får hurtigt leveret jeres merchandise med logo til døren, så i kan komme i gang med at reklamere.

Reklamebanner i smart design

Signmanager klarer mange forskellige printopgaver B2B og de har mange års erfaring med store som små reklamebannere. Der er forskellige slags bannere, bl.a. PVC, mesh og stof, og hvis du fx skal have et stort reklamebanner hængende på et stillads, så skal det være mesh for at vinden kan passere igennem uden at trække hele stilladset ned. Bannere til bygninger kan være i PVC, som er super holdbart, men der er også stofbannere til især indendørs brug. Det kan vaskes ved 30 grader og er lavet i brandhæmmende polyester. Et reklamebanner printes altid CMYK print og i bedste kvalitet, som sikrer skarphed og stærke farver. Det gør banneret synligt, så det gør god reklame for jeres virksomhed eller produkter. Priserne pr. kvadratmeter ændrer sig alt efter hvilken størrelse banner i vil have printet, og i bund og grund bliver det billigere, jo større banner i skal have lavet.