Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hundeseler og Kovaline hundepleje - Læs mere her

Hver gang man mangler hundeudstyr af den ene eller anden art, er CanisVitae et super godt sted at starte med at kigge. Her finder man nemlig alt lige fra hundeseler og hundehalsbånd, til forskellige typer plejemidler til hunde, f.eks. Kovaline. Uanset hvilken type produkter til hunde man køber hos dem, er der altid tale om den bedste kvalitet, og samtidig er priserne holdt på et ganske fair niveau. Læs mere herunder.

CanisVitae

Vælg imellem flere typer hundeseler

Mangler du et godt sted at købe hundeseler og lignende udstyr til din hund? Så prøv at kigge forbi www.canisvitae.dk. Her finder du nemlig en masse godt udstyr til hunde, hvilket naturligvis også omfatter hundeseler.

Der er flere gode fordele ved at købe hundeseler, hundehalsbånd og lignende hundetilbehør hos forhandleren. Først og fremmest kommer man ikke uden om at nævne, at det kun er ganske få forhandlere der kan konkurrere med det kvalitetsniveau som butikken lægger for dagen, når de f.eks. forhandler hundeseler. Og når dette så kombineres med en venlig og imødekommende kundeservice, der altid gerne vil hjælpe én med at vælge de helt rigtige hundeseler til ens hund, står det hurtigt klart at den danske webbutik er et ganske godt sted at handle.

CanisVitae sælger Kovaline pleje til hunde

Udover hundeseler finder du naturligvis også en række andre gode produkter til hunde hos CanisVitae. Blandt andet Kovaline. Kovaline er en velkendt serie af hundepleje og sårpleje til hunde, som fås i flere gode varianter. Man kan blandt andet vælge Kovaline sæber, cremer, salver og wipes alt efter hvad man foretrækker. Har du eventuelt spørgsmål til de forskellige Kovaline produkter, f.eks. hvilken type der egner sig bedst til din hund, så husk at du altid kan kontakte kundeservice og få en snak med dem om produkterne fra Kovaline til hunde.