Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Inventar til hestestald og fodertrug til heste - Bestil med fordel hos Dan Egtved

Dan Egtved sælger inventar til alle slags stalde. Læs bl.a. om deres inventar til hestestald som fx fodertrug til heste her.

Dan Egtved

Mangler du inventar til hestestald? Så se her!

Hos Dan Egtved kan du finde alt, hvad du skal bruge af inventar til hestestald. I hestestalde skal der være solidt inventar, for hesten er et tungt dyr, og det slider hårdt på inventaret at de tunge dyr tramper rundt hele dagen. Gummimåtter er gode for hestenes komfort og kropslige sundhed, for det giver et blødere underlag til de hårde hove, så de ikke træder rundt på rå beton. Desuden skal der være drikke- og fodersystemer, så hestene har adgang til mad og ikke spiser hverken for meget eller for hurtigt. Dertil findes der smarte foderhække, som sikrer at hestene ikke overspiser og desuden spiser i gode ædestillinger. Der er mange forskellige slags inventar til hestestald i sortimentet hos Dan-Egtved.dk, hvor du kan finde lige det, du skal bruge af staldinventar. Deres store sortiment er udviklet med fokus på dyrene, for at yde den bedste komfort og gøre livet lettere for dyrepasseren. Der er mange forskellige slags udstyr til heste i butikken. Så læs mere om deres inventar til hestestald på hjemmesiden.

Moderne fodertrug til heste fra dan-egtved.dk

Hos Dan Egtved kan du bl.a. finde et stort udvalg af fodertrug til heste som sikrer nem og sund adgang til foder for alle dyr. De sælger bl.a. foderhække som egner sig til, når hestene er ude på marken. Der er bl.a. en smart rund foderhæk med kirkebænke, som sikrer at alle dyr har lige adgang til maden, uden at skulle slås for det. Der er også mange forskellige smarte fodertrug til heste i bl.a. hård plastik og rustfrit stål. Deres mange forskellige design er udviklet for at hesten har den bedste kropslige holdning, når den æder, hvilket sikrer god fordøjelse. Deres udvalg af fodertrug til heste vil gøre livet lettere for dyrepasseren og mere komfortabelt for hesten. Du vil helt sikkert synes godt om det store udvalg, som du kan finde på siden.