Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Køb BARF hundefoder, Kasper Faunafood hønsefoder og meget mere hos Fodergrossisten.dk

Hos www.fodergrossisten.dk forhandles foder til private og erhvervsdrivende. Fodergrossisten.dk står altså altid klar med et stort udvalg af forskellige former for dyrefoder til for eksempel hunde eller høns, der altid leveres inden for bare 1-2 hverdage. Læs derfor mere om næringsfyldt hønsefoder eller BARF hundefoder på www.fodergrossisten.dk eller lige herunder.

Fodergrossisten.dk

BARF hundefoder er både nærende og velsmagende

BARF hundefoder er en type af høj kvalitets hundefoder, der på grund af dets gode ingredienser bestemt er et indkøb, både dig og din hund vil komme til at sætte pris på. BARF hundefoder har nemlig et naturligt indhold og en lækker smag, hvilket betyder, at det dækker alle din hunds behov. Balancér derfor din hunds kost med lækre produkter fra BARF hundefoder. BARF hundefoder står for Biologisk Passende Raw Food og er sammensat af friskt kød, grøntsager, knogler og organer. BARF hundefoder er på denne måde sammensat sådan, at de imiterer nogle af de energikilder, en hund er bygget til at spise fra naturens side. Hos Fodergrossisten.dk fås produkter fra BARF med smag af fasan, hest, kanin, kylling, oksekød, laks og lam, og din hund har derfor masser at vælge imellem. Dette udvalg vil ligeledes forbedre din hunds fordøjelsessystem og er altså en investering, der gavner både hund og ejere i det lange løb.

Hønsefoder skræddersyet til forskellige aldre og racer

Hønsefoder fra Fodergrossisten.dk er noget af markedets allerbedste. Hønsefoder herfra indkøbes nemlig fra mærket Kasper Faunafood, der producerer hønsefoder, som er skræddersyet til høns og deres forskellige behov. Næringsfyldt foder fra Kasper Faunafood er derfor det perfekt valg til dig, der holder høns og ønsker at kunne give dem næring af bedste skuffe. Optagelse af hønsefoder afhænger nemlig af hønsenes både race og alder, ligesom at deres størrelse og vægt også spiller en vigtig rolle. Kaspar Faunafood tilføjer for eksempel coccidiostatikum til hønsefoder, der er rettet mod unge dyr. Dette supplement forhindrer udviklingen af parasitter, hvilket yderligere reducerer risikoen for overvækst i tarmene. Dine små kyllinger kan derfor vokse sig store, sunde og stærke, uden at du behøver at bekymre dig om sygdomme. Brug denne type hønsefoder i til og med 10 uger og skift derefter til en type fra 10 uger til og med lægge stadie, hvorefter foder til fuldvoksne høns kan gives uden problem.

Udvalget finder du på www.fodergrossisten.dk. Der er dog teknisk set flere varer til rådighed, end du finder i webshoppen, så tag gerne kontakt til det venlige kundecenter, hvis der er varer du står og savner.