Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Køb eller lej event containere eller en indrettet container på dc-supply.dk

DC-Supply udfører mange spændene projekter med ISO containere. Du kan læse mere om virksomheden her og om deres event containere samt indrettede containere til alverdens formål her.

DC-Supply

Få en indrettet container skræddersyet til dine behov

Søger du en indrettet container til specifikt formål, hvor mobilitet og fleksibilitet er i højsædet? Så er det måske hos DC-Supply, du skal finde svaret. De både sælger og udlejer containere til en hel masse forskellige formål til private, offentlige og militære kunder. De designer, tegner og ombygger selv almindelige containere til nye anvendelser, og det kan vitterligt være hvad som helst, som deres kunder ønsker. En indrettet container kan være en mobil kantine, en skurvogn, en container med køkken og bad. Det kan være en beboelsescontainer til genhusning, herberg eller lignende. Containere er praktiske på mange måder, når det kommer til byggeri: det er en billig, hurtig og enormt fleksibel måde at bygge på. De kan ombygges og isoleres på værkstedet og siden fragtes og installeres lynhurtigt på stedet. Søger du en indrettet container, så se deres udvalg af containere til salg og leje på dc-supply.dk, hvor du også kan læse mere om specialopgaver.

Event containere til alle typer begivenheder

Hos DC-Supply kan du finde event containere til dine events. På hjemmesiden kan du se de forskellige event containere, som de har konstrueret til andre kunder, for at finde inspiration. Søger du fx en mobil bar til en festival eller et andet udendørs event? Eller måske en udstillingscontainer i glas til showroom eller til en messe? De har lavet komplekse og ret tjekkede barer med hydraulisk sideåbning, som på den måde danner solskærm og desuden ser imponerende ud. De har bygget udspringstårn til Halsskov Færgehavn, bar med tagterrasse, cykelbibliotek og meget mere. Når man skal afholde events, så har man oftere brug for at leje end at købe. Barer, salgsboder, billetkontorer, servicestationer, toiletter etc. kan alt sammen lejes i form af ombyggede containere på www.dc-supply.dk. De har glimrende kundeservice, som står klar til at hjælpe dig med at finde præcis de event containere, du skal bruge.