Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Kom godt fra start med den brugervenlige bestyrelsesportal BOARD OFFICE™

BOARD OFFICE™ er en bestyrelsesportal, som samler enormt mange forskellige danske bestyrelsesmedlemmer i et stærkt netværk.

Brugervenlig og professionel bestyrelsesportal

BOARD OFFICE™ er Danmarks største bestyrelsesportal, som giver dig mange forskellige fordele som bestyrelsesmedlem. Der er forskellige medlemsskaber og forskellige fordele ved de enkelte. Siden er brugervenlig og professionel og tilbyder fx eksklusive bestyrelsesuddannelser online, hvor du virkelig kan lære af de allerbedste. Disse kurser er udviklet af nogle af de vigtigste aktører inden for dansk bestyrelsesliv, og det giver dig nogle unikke kompetencer og vigtige erfaringer, som uanset hvor du er i din karriere vil hjælpe dig med at udvikle dig som bestyrelsesmedlem. Denne bestyrelsesportal er både til folk, der sidder i flere forskellige bestyrelser og gør det fuld tid, men også til folk der sidder i en enkelt bestyrelse i deres fritid, for uanset hvad kan man her skabe sig et netværk, hvor man kan gøre sig synlig over for andre bestyrelsesmedlemmer og man kan finde ledige bestyrelsesposter samt forbedre sine evner som bestyrelsesmedlem. Læs mere om bestyrelsesportalen på www.board-office.dk.

Kom godt fra start med BOARD OFFICE™

Hvis du har fået en bestyrelsespost så kom godt fra start med BOARD OFFICE™, som er en dansk bestyrelsesportal for bestyrelsesmedlemmer alle steder i deres karriere. Portalen er benyttet og anbefalet eksklusivt af Danske Advokater, og det er et topprofessionelt forum, som samler nogle af de vigtigste aktører i Danmark. Der er mange forskellige fordele ved portalen, bl.a. tilbydes der eksklusive online kurser i både offentlig og privat bestyrelse, og her kan du lære om, hvordan man træffer afgørende beslutninger og forbedre dine evner som bestyrelsesmedlem. Det er vigtige aktører i dansk bestyrelse, som har udviklet, testet og designet BOARD OFFICE™ og de tilhørende uddannelser online, så du kan være sikker på, at det virkelig er på et højt professionelt niveau. BOARD OFFICE™ tilbyder forskellige slags medlemsskaber, og du kan også downloade en gratis demo, som lader dig prøve kræfter med de online bestyrelseskurser. På portalen får du også adgang til en professionel mappestruktur, som kan være guld værd i det daglige.