Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Kornfri kattemad og vådfoder til hunde - Topkvalitet

HIKE er den helt rette forhandler at starte med at kigge forbi, næste gang der er ved at mangle foder derhjemme til din hund eller kat. Her finder du nemlig foder i den fineste kvalitet, der er udviklet til at give hunde og katte ekstra meget velvære og sundhed. Kataloget tæller flere typer foder, blandt andet kornfri kattemad, vådfoder til hunde og meget andet. Vil du videre mere om udvalget, så læs videre i artiklen herunder.

HIKE

Næringsrig og kornfri kattemad fra HIKE

Der er masser af godt foder til både hunde og katte man kan vælge imellem hos HIKE, og sikkert også den type foder som du mangler. Blandt andet kan du finde kornfri kattemad i kataloget. Kornfri kattemad fra den danske producent er fyldt med både vitaminer og mineraler, og generelt er foderet udviklet til at sørge for at katten trives og har det godt. Deres kornfri kattemad leveres i henholdsvis 4 kg og 10 kg poser, alt efter hvad du foretrækker. Og husk at kornfri kattemad fra www.hike.dk er fyldt med naturlige ingredienser og er skabt med særligt fokus på kattens helbred og velvære.

Køb vådfoder til hunde via hike.dk

Udover kornfri kattemad kan du blandt andet også købe vådfoder til hunde hos forhandleren / producenten. Deres vådfoder til hunde er fremstillet uden tilsat aroma, hvilket desværre ikke altid er nogen selvfølge, når det gælder vådfoder til hunde. Du gør derfor din hund en stor tjeneste, ved at vælge vådfoder til hunde fra netop dette mærke, frem for et af de mindre gode mærker som desværre findes på markedet.

Vil du vide mere om vådfoder til hunde, kornfri kattemad og de andre gode produkter fra HIKE’s katalog, så klik ind på deres hjemmeside, hvor der er massevis af god info at finde.