Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Kundeservice kursus og arbejdsglæde foredrag hos JohnHarmsen

Hos JohnHarmsen tilbydes en lang række gode muligheder indenfor både foredrag, kurser og meget andet. Her har de 19 års erfaring indenfor branchen, hvor målet for deres foredrag er at skabe bedre arbejdspladser. På hjemmesiden kan du derfor både finde foredrag om arbejdsglæde, kundeservice kursus og meget andet. Find det rette til din arbejdsplads på www.johnharmsen.dk.

JohnHarmsen

Lærerige foredrag om arbejdsglæde, der er humoristiske i tilgangen

Besøger du hjemmesiden, kommer du ind til en verden, hvor passionen for at skabe bedre arbejdspladser, er i fokus. Hos JohnHarmsen tilbyder de en lang række gode muligheder, når det kommer til kurser og foredrag til arbejdspladser. For eksempel tilbyder hjemmesiden foredrag om arbejdsglæde. Her vil du og dine medarbejdere få flere forskellige værktøjer og inspiration til, hvordan I kan skabe en bedre trivsel på kontoret samt en større arbejdsglæde i blandt jeres medarbejdere. Foredraget om arbejdsglæde kommer desuden med en humoristisk tilgang til emnet, hvor dine medarbejdere får lysten til at gøre en større indsats for at forbedre jeres arbejdsplads. Dette er den rette mulighed for dig, der leder efter et godt kursus, der kan gøre din arbejdsplads bedre. Book et foredrag om arbejdsglæde hos www.johnharmsen.dk.

Kundeservice kursus - Bliv bedre i dialogen med dine kunder

Når du klikker dig ind forbi hjemmesiden, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over de forskellige foredrag og kurser, JohnHarmsen kan tilbyde dig. Her byder de på flere forskellige slags kurser og foredrag, der har til formål at skabe bedre arbejdspladser. På hjemmesiden kan du for eksempel finde kundeservice kursus. Her vil du få værktøjer og informationer om, hvordan din arbejdsplads kan forbedre jeres kundeservice. Derudover omhandler kurset også trivsel på arbejdspladsen, hvor der vil blive taget udgangspunkt i jeres virksomhed. Dermed kan I få de helt rette redskaber til, hvordan I kan skabe en større arbejdsglæde samt en bedre kundeservice. Dette er den rette mulighed for dig, der ønsker at yde den bedste service til dine kunder. Book et kundeservice kursus til din arbejdsplads hos www.johnhamsen.dk.