Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Ladestationer og powerbank i høj kvalitet fra Charging.dk

Med en ladestation til dit forestående idrætsevent eller din sirligt planlagte konference, løber ingen af dine gæster nogensinde tør for energi. På www.charging.dk kan du nemlig købe powerbanks og ladestationer i alle størrelser, sådan at strøm og stikkontakter aldrig bliver et problem igen.

Charging.dk

Undgå forlængerledninger med effektive ladestationer

Ladestationer kommer i mange former og størrelser, alt efter hvilket formål du vil bruge dem til. Er der for eksempel tale om virksomheder eller uddannelsesinstitutioner, hvor kollegaer, elever og lærere er trætte af forlængerledninger, kan du med fordel investere i mobile ladestationer. De vil nemlig tage hånd om bærbare computere og andre elektroniske enheder. Med ladestationer fra Charging.dk tager medarbejderen eller eleven bare en mobil stikkontakt fra stationen med hen til sin plads. Så sættes opladere til som man vil have gjort det i en gammeldags forlængerledning. Ladestationer rydder altså op i rodet med for korte forlængerledninger og for lidt plads. Det er derfor et yderst populært valg hos både uddannelsesinstitutioner og erhvervsdrivende, der mangler praktiske løsninger angående strømforbrug.

 

Powerbanks er uundværlige når du arbejder udendørs

En anden mulighed er en powerbank. En powerbank fra Charging.dk kommer ligeledes i alle størrelser, og kan derfor sagtens fungere ligesom en ladestation. Du kan for eksempel få powerbanks med op til 3000 Watt, hvilket uden problemer kan holde mange bærbare computere kørende på én gang. Ligeledes forhandles mindre powerbanks til for eksempel telefoner. Disse fås blandt andet som stationer, sådan at kunder eller medarbejdere kan tage en powerbank med sig indtil deres enhed er fuldt opladt. En powerbank er derfor et vigtigt værktøj, når det gælder strømforsyning — især hvis du planlægger events eller begivenheder på steder, hvor stikkontakter ikke normalt er tilgængelige. Tag derfor en powerbank med dig når du for eksempel skal arbejde udendørs. De findes i mange varianter, størrelser og prisklasser — alle samlet på www.charging.dk.