Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Lej cykelhegn og gulve via teltservice.dk

Ebbes Udlejning er eksperter i festudlejning, og har siden 1954 lejet ud til både store og små arrangementer med stor succes og kundetilfredshed. Læs mere om udlejning af gulve og af cykelhegn her.

Ebbes Udlejning

Udlejning af gulve på Lolland, Møn, Falster m.fl.

Ebbes Udlejning har siden 1954 været med til at skabe uforglemmelige fester, events, festivaler, arrangementer, koncerter, foredrag, folkemøder, fødselsdage og studentergilder på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn. De har alt i festudlejning, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til den store dag eller aften til en super god pris. De leverer, henter og vasker op uden at du skal betale ekstra. De yder bl.a. udlejning af gulve, og du vil helt sikkert kunne finde det perfekte gulv til dit arrangement, hvad end du skal bruge dansegulv eller et stort gulv i haven under festteltet, så gæsterne har noget at træde på, når de skal op til buffeten. Når du skal finde udlejning af gulve, hvorfor så ikke vælge dem, der leverer, vasker og henter igen? Du kan være sikker på erfaring, god kundeservice og fleksible aftaler til gode priser. Læs mere om udlejning af gulve på hjemmesiden.

Ebbes Udlejning - Cykelhegn til festival, cykelløb etc.

Ebbes Udlejning udlejer også cykelhegn, som kan bruges til mange forskellige formål. De er lette af flytte rundt på og kan let bruges i forbindelse med køinddæmning, og vejledning af gæster. Et cykelhegn bruges ofte i forbindelse med festivaler og cykelløb, men kan have mange formål. Det er en god måde at afskærme på, og vise gæsterne hvortil grænsen af festen eller festivalen går, hvor de skal stille sig i kø til koncerten og hvilken vej de skal bevæge sig, når de skal fra A til B. Cykelhegn har mange forskellige formål, og de lejes ud til super gode priser. Deres faste mål er 2,3 meter og de kan lejes ud stykvis, men kommer ellers på en barrel med 24 stk. Når du skal bruge inddæmning og kø organisering til en festival, så er det klart den bedste løsning. Find lige det, du skal bruge til en god pris på siden.