Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Mogens Rasmussen og deres løsninger i trælofter og udvendig solafskærmning

Her er et godt tip til dem, der kigger efter træloft og udvendig solafskærmning: Mogens Rasmussen er en førende leverandør til erhverv, som også tilbyder Markilux vinduesmarkiser og persienner til udebrug. Se eksempler på tidligere opgaver hos mras.dk.

Mogens Rasmussen

Træloft til erhverv - Paneler, lameller etc.

Kigger du efter en dygtig leverandør af trælofter? Mogens Rasmussen har gennem årene udviklet førende kompetencer, både inden for træpaneler, lameller og kassetter. Loftet har stor betydning for bygningens helhedsindtryk. Især i store rum er loftet med til at sætte stemningen. Kræver du en unik og elegant løsning? Ingen opgave er for stor for menneskerne bag mras.dk. Overvej bl.a. panellofter i massivt træ eller træfiner. Forhør dig også omkring deres kombinerede træ- og metallofter, der giver en strukturel integritet, som hvis det bare var metal. Mange er også interesserede i trælameller. Det hænger sikkert sammen med det mere naturlige udtryk, man kan opnå med denne type træloft. Mogens Rasmussen laver også lofter i kassetter og paneler, der kan være med til at give en god akustik. Kig nærmere på www.mras.dk, og bliv klog på alle de muligheder, som du har med trælofter til virksomheder.

Udvendig solafskærmning - ProScreen, Ultimate Screen Zip og flere andre løsninger på mras.dk

Firmaet er også specialist i udvendig solafskærmning, og også her tilbyder de flere typer af konkurrencedygtige og stilsikre løsninger, naturligvis altid med et godt øje for funktionalitet. Fordi flere og flere efterspørger udvendig solafskærmning. En af mulighederne er ProScreen, som gør det effektivt at styre solens penetrering gennem vinduerne. De fører også Hunter Douglas Ultimate Screen Zip. Her er der tale om et rulleskinsystem, som giver en fænomenal solstyring og samtidig med høj vindmodstand. Selvfølgelig er almindelige udendørs persienner også en af deres kernekompetencer. Det gælder også ved meget store bygninger. Kontakt Mogens Rasmussen, og hør hvilken type udvendig solafskærmning, som kan passe til din bygning. Der er fordele både ved rulleskinsystemer, udendørs persienner samt ProScreen, og de forskellige muligheder er naturligvis også nærmere beskrevet på www.mras.dk.